De Firefighter Equipment trophy figurine is een personaliseerbare trofee voor brandweerevenementen. Het beeldje is gemaakt van hoogwaardig zamak in oud goud en een basis van hout in mahoniekleur. Een gouden graveerplaatje maakt het ontwerp compleet.
vanaf 82,00 € *
Verzending op 02.05.2024
Beker zamak figuur brandweeruitrusting oud goud op mahonie houten voet 20,5cm
Beker zamak figuur brandweeruitrusting oud goud op mahonie houten voet 20,5cm
verzending vandaag
82,00 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Firefighting Equipment - ideaal voor een grandioos evenement

Onze Firefighting Equipment trofee figuur schittert als onmiskenbaar hoogtepunt op elk toernooi en is precies afgestemd op de juiste gelegenheid.

Leg de grote dag voor de winnaars van de Trofeeën voor altijd vast en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met de Firefighting Equipment trofee figuur!

Met zijn unieke ontwerp fascineert onze Firefighting Equipment trofee figuur deelnemers en gasten in een mum van tijd. Firefighting equipment is een echt sieraad en biedt daarmee de grootste erkenning voor uitzonderlijke vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om de trofeefiguur Firefighting equipment in de handen te houden, die de trotse winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

De trofeefiguur Firefighting equipment is 20,5 cm hoog en boeit door zijn waardevolle ontwerp.

De trofee figuur Brandweeruitrusting kan worden aangepast en staat symbool voor een bijzonder schitterende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 978 g ligt de trofee figuur Brandweeruitrusting perfect in de hand.

De trofee figuur Brandweeruitrusting is een prijs voor de brandweersport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. De Firefighting Equipment troffiguur is de perfecte aanvulling op uw eigen persoonlijke evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Firefighting Equipment een sterk design effect dat ambitie opwekt en aanzet tot topprestaties.

Het schild in goud komt op de basis bijzonder goed tot zijn recht. Brandweermateriaal is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofee-figuur brandweermateriaal zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeefiguur brandweeruitrusting iets buitengewoons en van uitgelezen kwaliteit.

brandweeruitrusting boeit niet alleen door zijn individuele vormentaal, maar ook in alle nuances door uitstekende kwaliteit in verwerking en materiaal - geheel zoals alle stukken in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het trofeebeeldje Brandweeruitrusting een triomfantelijk embleem van de overwinning en een persoonlijk aandenken aan het opperste moment.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en onze grondige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een hoogwaardig, duurzaam product waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op kan zijn - en dat er bij elke gelegenheid fantastisch uitziet.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en zijn ervan overtuigd dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Maak kennis met ons volledig assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeefiguur dat bij u past - daar doen wij ons best voor!

U weet niet of het trofeefiguur brandweeruitrusting echt precies bij uw wedstrijd past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452002701

EAN-Code

4054047009355

Grootte

20,5 cm

Gewicht

978 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

17,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.