Dartbord trofee beeldje is een personaliseerbare Trofee die speciaal is ontworpen voor dartwedstrijden. Met een hoogte van 19,5 cm en een gewicht van 960 g is het een hoogwaardige trofee voor elke winnaar.
vanaf 74,42 € *
Verkrijgbaar in 2-4 Werkdagen*²
Beker zamak figuur dartbord oud goud op mahonie houten voet 19,5cm
Beker zamak figuur dartbord oud goud op mahonie houten voet 19,5cm
Verkrijgbaar in 2-4 Werkdagen*²
74,42 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Dartboard - precies het ding voor grote momenten

De Dartboard trofee figuur inspireert als individueel hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de gelegenheid.

Laat de grote dag onsterfelijk worden voor de winnaars en vier met uw Dartboard trofee figuur momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij de individuele uitstraling overtuigt onze Dartboard trofee figuur gasten en deelnemers op het eerste gezicht. Dartboard is een echte lust voor het oog en is daarmee de grootste waardering voor grote vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om de trofee figuur dartboard in je handen te houden, die de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

De trofee figuur dartboard is 19,5 cm hoog en maakt indruk met zijn waardevolle ontwerp.

Het personaliseerbare trofee figuur dartbord symboliseert een bijzondere eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 960 g ligt het trofee figuur dartbord perfect in de hand.

Ons trofee figuur dartbord is een onderscheiding voor de dartsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het bekerfiguur dartbord past precies bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevolle zamak in oud goud en een solide basis van hout in mahonie bereikt Dartbord een prachtig ontwerp dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud komt op de basis bijzonder goed uit. Door individualisering wordt het dartbord even uniek als de wedstrijd zelf.

Door een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie krijgt het dartbord met trofeefiguur zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. Het Graveerplaatje van duurzaam kunststof in goud is afgestemd op het trofeefiguur en op de afmetingen van de voet.

dartbord is het juiste trofeefiguur en iets heel bijzonders en van geselecteerde kwaliteit.

dartbord overtuigt tot in de kleinste details met zijn speciale kenmerken en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Gun uw winnaars een triomfantelijke onderscheiding van hun kampioenschap en een kostbaar aandenken aan het opperste moment - met het trofee-figuurtje dartbord.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en onze grondige kwaliteitscontrole is elk trofee-figuurtje een hoogwaardig en duurzaam product waar de winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement goed uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofee-figuurtje voor uw evenement wilt vinden. Maak kennis met ons volledig assortiment voor uw wedstrijd. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw eer kunt behouden met het juiste trofee beeldje!

Vraagt u zich af of het trofee beeldje dartbord het beste past bij uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel adviesgesprek.

Artikelnr

452002051

EAN-Code

4054047008709

Grootte

19,5 cm

Gewicht

960 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

16,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.