Duathlon trofee beeldje is een aanpasbare prijs voor atletiekwedstrijden. Het is 19,3 cm hoog, weegt 732 g en heeft een zamak oppervlak in antiek goud en een houten basis in mahoniekleur. Een gravure met moderne lasertechnologie geeft het figuurtje een persoonlijk karakter.
vanaf 77,25 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker zamak figuur duatlon oud goud op mahonie houten voet 19,3cm
Beker zamak figuur duatlon oud goud op mahonie houten voet 19,3cm
Verzending op 06.05.2024
77,25 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Duathlon - een perfect trofeebeeldje voor een geweldige dag

Ons trofeebeeldje Duathlon overtuigt als onmiskenbare blikvanger bij elke wedstrijd en is precies goed voor het perfecte moment.

Laat de grote dag onvergetelijk worden voor uw kampioenen en vier momenten met uw trofeebeeldje Duathlon die voor grote emoties zorgen!

Dankzij zijn individuele uitstraling fascineert het trofeebeeldje Duathlon bezoekers en deelnemers in een mum van tijd. Duathlon is een echt sieraad en is daarmee de hoogste erkenning voor uitzonderlijke vaardigheden.

Het vasthouden van het trofeebeeldje Duathlon in je handen is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hartslag verhoogt.

Het trofeebeeldje Duathlon heeft een afmeting van 19,3 cm en inspireert door zijn waardevolle vormgeving.

Het trofeebeeldje Duathlon kan op maat worden gemaakt en staat symbool voor een bijzonder eervolle triomf, behaald na een uitstekende prestatie.

Duathlon weegt 732 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons Trofeebeeldje Duathlon is een onderscheiding voor de atletieksport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje Duathlon perfect bij uw persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stabiele voet van hout in mahoniekleur bereikt Duathlon een uniek design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud komt vooral op de voet goed tot zijn recht. Duathlon is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeebeeld Duathlon een persoonlijk karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

Duathlon is het bijpassende trofeefiguurtje en iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Duathlon overtuigt in elk detail met zijn speciale kenmerken en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Geef uw kampioenen een geslaagd aandenken aan hun kampioenschap en een ontroerend aandenken.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een hoogwaardig, duurzaam product waarop elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots kan zijn - en dat er bij elk evenement fantastisch uitziet.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat u de eer krijgt met het trofee beeldje dat bij u past!

Vraagt u zich af of het Duathlon trofee beeldje het beste bij uw toernooi past? Wij helpen je graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452002741

EAN-Code

4054047009409

Grootte

19,3 cm

Gewicht

732 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

16,3 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

07.09.2021
Jens H.  door Aurich
Sehr schöne Trophäe die mich immer positiv an das Ereignis denken lassen wird.