De trofee beeldje duif is een gepersonaliseerde prijs voor speciale prijsuitreikingen in de duivensport. Het 23,8 cm hoge beeldje is gemaakt van kwaliteitszamak in oud goud en een basis van mahoniekleurig hout. De gravure op een goudkleurig plastic plaatje kan op maat gemaakt worden.
vanaf 78,86 € *
Verzending op 03.05.2024
Beker zamak figuur duif oud goud op mahonie houten voet 23,8cm
Beker zamak figuur duif oud goud op mahonie houten voet 23,8cm
verzending vandaag
78,86 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Dove - een persoonlijke prijs voor een speciale prijsuitreiking

Het trofeebeeldje Dove overtuigt als onmiskenbaar hoogtepunt bij elk toernooi en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Maak de belangrijkste dag onvergetelijk voor uw prijswinnaars en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met ons trofeebeeldje Dove!

Dankzij het unieke ontwerp overtuigt het trofeebeeldje Dove deelnemers en gasten op het eerste moment. Dove is een zeer persoonlijk sieraad en is dus het perfecte eerbetoon aan unieke vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Dove in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Ons trofeebeeldje Dove heeft een hoogte van 23,8 cm en overtuigt dankzij zijn succesvolle uitstraling.

Het trofeebeeldje duif kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een bijzondere eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

duif heeft een gewicht van 773 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje duif is een onderscheiding voor de duivensport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje duif perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt duif een uniek ontwerp dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud komt bijzonder goed uit op de basis. Duif wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguur Duif zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich het eremoment ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes van duurzame kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Dove is het juiste trofeebeeldje en een bijzonder sieraad en van geselecteerde kwaliteit.

Zoals alle stukken in ons aanbod overtuigt ook Dove in alle nuances met zijn individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in verwerking en materiaal.

Een perfect symbool van het kampioenschap en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het trofeebeeldje Dove voor uw winnaars betekent.

Dankzij de grondige kwaliteitscontrole en het nauwgezette productieproces is elk afzonderlijk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk, dat bij elke gelegenheid een mooi figuur slaat - en waar de winnaar nog lang na afloop van het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Beleef uw eer met het juiste trofeebeeldje voor u - daar geven wij alles voor!

Weet u niet zeker of het trofeebeeldje duif het juiste is voor uw toernooi? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452002591

EAN-Code

4054047009249

Grootte

23,8 cm

Gewicht

773 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

20,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.