Beker zamak figuur duif in vlucht oud goud op mahonie houten voet 23,0cm
Beker zamak figuur duif in vlucht oud goud op mahonie houten voet 23,0cm
Verzending op 06.05.2024
78,86 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Dove in Flight - ideaal voor een speciale prijsuitreiking

Ons trofeebeeldje Dove in Flight is een zeer persoonlijke blikvanger op elke wedstrijd en is precies goed voor de gelegenheid.

Maak de belangrijkste dag voor de kampioenen onvergetelijk en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met het trofeebeeldje Dove in Flight!

Dankzij het unieke ontwerp fascineert het trofeebeeldje Dove in Flight gasten en deelnemers op het eerste gezicht. Dove in flight is een echte lust voor het oog en is daarom het perfecte eerbetoon aan unieke vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Dove in flight in de handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon pure vreugde.

Het trofeebeeldje Dove in flight kan worden geïndividualiseerd en staat symbool voor een zeer bijzondere eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Een trofeebeeldje uit onze serie Dove in flight weegt tussen de 713 g en ligt daardoor optimaal in de hand.

Onze trofee beeldje duif in vlucht is een award uit onze productlijn trofee beeldjes en is speciaal ontwikkeld voor de duivensport.

Als een eeuwige herinnering past de trofee beeldje duif in vlucht precies bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Duif in de vlucht een prachtig ontwerp dat ambitie opwekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Op de basis komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Dove in flight wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Dove in flight zijn persoonlijke karakter. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

In onze productlijn van trofeefiguren is er voor iedereen het juiste trofeebeeldje.

Duif in de vlucht overtuigt niet alleen met zijn individuele kenmerken, maar ook tot in de kleinste details door de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Een perfect symbool van de overwinning en een ontroerend aandenken aan het ultieme moment - dat is wat het trofeebeeldje Duif in de vlucht betekent voor uw kampioenen.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en de regelmatige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk dat bij elk evenement grote indruk maakt - en waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als specialisten in de trofeeënindustrie weten wij dat u voor uw wedstrijd het juiste trofeebeeldje nodig heeft. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar doen wij ons uiterste best voor!

U weet niet zeker of het trofeebeeldje duif in vlucht precies bij uw evenement past? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452002731

EAN-Code

4054047009386

Grootte

23,0 cm

Gewicht

713 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

20,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.