Onze Beker beeldje basketbal is uniek ontworpen en een persoonlijk eerbetoon aan alle basketbalspelers. Hij is 26,7 cm hoog, gemaakt van zamak en hout, kan worden gepersonaliseerd en weegt 1,29 kg. Het schild op de voet kan worden gegraveerd. Een perfect souvenir voor winnaars en een goed figuur op elk evenement.
vanaf 80,60 € *
Verzending op 03.05.2024
Beker Zamak figuur Flame Basketball goud en wit op zwarte houten voet 26,7cm
Beker Zamak figuur Flame Basketball goud en wit op zwarte houten voet 26,7cm
verzending vandaag
80,60 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Beker - een perfecte pasvorm voor een geweldige dag

Onze trofeebeeldje Basketbal overtuigt als individueel hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Leg de geweldige dag voor de winnaars voor altijd vast en vier momenten die voor emoties zorgen met onze trofeebeeldje Basketbal!

Door het unieke ontwerp fascineert onze trofeebeeldje Basketbal deelnemers en bezoekers op het eerste gezicht. Basketbal is een echt sieraad en toont zo het perfecte eerbetoon aan unieke vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om de trofee beeldje Basketbal in de handen te houden, wat de trotse winnaar volledig vervult en gewoonweg pure vreugde geeft.

Onze trofee beeldje Basketbal is 26,7 cm hoog en inspireert met zijn waardevolle uitstraling.

De Basketbal trofee beeldje kan worden aangepast en staat symbool voor een bijzonder schitterende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee beeldje is 1,29 kg en zorgt ervoor dat de trofee beeldje perfect in de hand past.

Onze Basketbal trofee beeldje is een prijs voor de basketbal sport en is speciaal ontworpen voor deze sport. Het basketbal trofeebeeldje past perfect bij uw eigen evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud en wit en een stevige voet van hout in zwart, bereikt Beker een uniek ontwerp dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Beker is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguurtje Beker zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud passen bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is basketbal een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Beker overtuigt in elk opzicht door zijn individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Geef uw winnaars met het trofeebeeldje basketbal een perfect symbool van de overwinning en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij ons zorgvuldige productieproces en grondige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als deskundige contactpersonen in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Beleef uw eer met de juiste trofee beeldje voor u - dat is waar wij voor branden!

U vraagt zich af of de trofee beeldje basketbal het juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel adviesgesprek.

Artikelnr

452004827

EAN-Code

4054047031417

Grootte

26,7 cm

Gewicht

1,29 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

12,7 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

23,7 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.