Bekerfiguurtje Clef is een ontwerpbare Trofeeën voor muziekwedstrijden. Het heeft een afmeting van 26,7 cm, weegt 1,28 kg en is gemaakt van zamak in goud en wit met een houten voet in zwart. Een persoonlijke gravure is mogelijk. Deze clef is een duurzaam en waardevol stuk en is geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.
vanaf 82,29 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker zamak figuur flame clef goud en wit op zwarte houten voet 26,7cm
Beker zamak figuur flame clef goud en wit op zwarte houten voet 26,7cm
Verzending op 06.05.2024
82,29 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Clef - de individuele trofee beeldje voor een speciale prijsuitreiking

Onze Clef beeldje schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Leg de grote dag voor de kampioenen voor altijd vast en beleef momenten die voor emoties zorgen met het Clef beeldje!

Met zijn unieke ontwerp overtuigt het Clef beeldje deelnemers en bezoekers op het eerste gezicht. Clef is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt daarmee de grootste eer voor unieke vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om het bekerbeeldje Clef in handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en simpelweg pure vreugde geeft.

Het bekerbeeldje Clef heeft een afmeting van 26,7 cm en overtuigt door zijn succesvolle uitstraling.

Het bekerbeeldje clef kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Clef weegt 1,28 kg en ligt dus perfect in de hand.

Het bekerbeeldje clef is een onderscheiding voor de muzieksport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het bekerfiguur van Notenschlüssel past perfect bij uw eigen evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van waardevol zamak in goud en wit en een stevige voet van hout in zwart bereikt Notenschlüssel een uniek ontwerp dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schild in goud op de voet geeft het bekerfiguur een persoonlijke uitstraling. Clef is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door een individuele gravure met moderne lasertechniek krijgt het bekerfiguurtje Clef zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het bekerbeeldje en de afmetingen van de voet.

Clef is het bijpassende bekerbeeldje en een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Clef scoort bovendien met zijn individuele vormtaal en uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Presenteer uw winnaars met een triomfantelijke onderscheiding van hun overwinning en een ontroerend aandenken.

Door onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontrole is elk afzonderlijk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk, waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeebeeldje voor u - daar branden wij voor!

U weet niet zeker of het clef trofeebeeldje het juiste is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452004828

EAN-Code

4054047031424

Grootte

26,7 cm

Gewicht

1,28 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

16,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

23,7 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.