De Skittles trofee beeldje is een gepersonaliseerd en hoogwaardig prijsstuk voor de kegelsport. Met zijn unieke ontwerp en de mogelijkheid tot aanpassing is het perfect voor speciale momenten en als souvenir.
vanaf 82,29 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker Zamak figuur Flame Skittles goud en wit op zwarte houten voet 26,7cm
Beker Zamak figuur Flame Skittles goud en wit op zwarte houten voet 26,7cm
Verzending op 29.04.2024
82,29 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Skittles - het perfecte trofeebeeldje voor een speciaal moment

Het Skittles trofeebeeldje schittert bij elke wedstrijd als een zeer persoonlijke bekroning van de dag en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw prijswinnaars en beleef momenten die voor emoties zorgen met het Skittles trofeebeeldje!

Met zijn unieke ontwerp overtuigt ons Skittles trofeebeeldje onmiddellijk deelnemers en bezoekers. Skittles is een echte blikvanger en is daarmee de hoogste waardering voor uitstekende vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om de bekerfiguur Skittles in de handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon pure vreugde.

Onze bekerfiguur Skittles heeft een hoogte van 26,7 cm en maakt indruk met zijn geslaagde ontwerp.

Het bowlingtrofeebeeldje kan worden geïndividualiseerd en symboliseert een bijzonder eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 1,37 kg ligt het bowlingtrofeebeeldje perfect in de hand.

Het bowlingtrofeebeeldje is een onderscheiding voor de bowlingsport en werd speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het Skittles trofeebeeldje perfect voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud en wit en een solide basis van hout in zwart bereikt Skittles een sterk designeffect dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de basis. Door individualisering wordt Skittles net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeeënfiguur Skittles zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguur en op de afmetingen van de voet.

Skittles is het passende trofeefiguur en iets heel bijzonders en van geselecteerde kwaliteit.

Skittles overtuigt niet alleen door zijn individuele kenmerken, maar ook tot in de kleinste details door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Een geslaagd teken van kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het Skittles trofeebeeldje voor uw winnaars betekent.

Dankzij grondige kwaliteitscontroles en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elk afzonderlijk trofeebeeldje een duurzaam stuk van hoge kwaliteit, waar elke winnaar nog lang na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn de specialisten in trofeeën. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Wij branden om uw eer te bewijzen met het juiste trofeefiguur voor u!

U weet niet of het trofeefiguur bowlen het juiste is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452004816

EAN-Code

4054047031127

Grootte

26,7 cm

Gewicht

1,37 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

17,8 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

23,7 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.