Beker Zamak figuur Frame Petanque goud en wit op zwarte houten voet 23.5cm
Beker Zamak figuur Frame Petanque goud en wit op zwarte houten voet 23.5cm
Verzending op 06.05.2024
74,63 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Petanque - een perfect trofeebeeldje voor een speciaal moment

Een trofeebeeldje uit de Petanque-serie schittert als onmiskenbaar hoogtepunt van de dag bij elk toernooi en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Laat de grote dag van uw prijswinnaars onsterfelijk worden en beleef momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met ons Petanque-trofeebeeldje!

Door het unieke ontwerp maakt het Petanque-trofeebeeldje op het eerste gezicht indruk op deelnemers en bezoekers. Petanque is een zeer persoonlijk sieraad en vertegenwoordigt dus de grootste waardering voor uitstekende vaardigheden.

Het vasthouden van de trofee beeldje Petanque in je handen is een adembenemend gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en je gewoon kippenvel geeft.

Verkrijgbaar in 1 verschillende maten van 23.5 cm tot 23,5 cm, Petanque boeit door zijn succesvolle uitstraling.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Petanque symboliseert een heel bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Een trofeebeeldje uit onze serie Petanque heeft een gewicht van 945 g tot 945 g en ligt dus perfect in de hand.

Het trofeefiguurtje Petanque behoort tot onze productlijn trofeefiguren en is speciaal ontwikkeld voor petanquewedstrijden.

Het trofeefiguurtje Petanque past perfect bij uw individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van waardevolle zamak in goud-wit en een solide basis van hout in zwart, bereikt Petanque een prachtig ontwerp dat ambitie opwekt en motiveert tot topprestaties.

Het schild in goud op de basis geeft het trofeebeeldje de finishing touch. Petanque is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguurtje Petanque zijn persoonlijke uitdrukking. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De graveerplaat is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment trofeefiguren staan vele hoogwaardige trofeefiguren voor u klaar.

Zoals alle producten in ons assortiment overtuigt ook Petanque in elk detail door hun individuele kenmerken en door de hoogste normen van materiaal en afwerking.

Geef uw winnaars een triomfantelijk teken van hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken.

Elk Beker beeldje is een waardevol en duurzaam stuk dankzij onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontrole. Het slaat een goed figuur op elk evenement - en de winnaar zal er zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zijn.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw evenement. Wij geven alles waarmee u uw huldigingen kunt uitvoeren met het voor u geschikte bekerfiguur!

U denkt nog steeds of het bekerfiguur Petanque het juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452004852

EAN-Code

4054047031844

Grootte

23,5 cm

Gewicht

945 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

18,3 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

20,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

08.12.2019
Christoph R.  door Münster
Große Begeisterung bei den diesjährigen Preisträgern.