Het trofeebeeldje Rugby is een personaliseerbare trofee voor de rugbysport, verkrijgbaar in de maat 23,5 cm en met een gewicht van 1,01 kg. Met zijn hoogwaardig design en massief houten basis in zwart, biedt Rugby een uniek eerbetoon aan uitzonderlijke prestaties.
vanaf 74,63 € *
Verzending op 02.05.2024
Beker Zamak figuur Frame Rugby goud en wit op zwarte houten voet 23,5cm
Beker Zamak figuur Frame Rugby goud en wit op zwarte houten voet 23,5cm
verzending vandaag
74,63 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Rugby - precies het juiste voor een speciaal moment

Onze trofee-figuur Rugby overtuigt als een zeer persoonlijke bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies goed voor het perfecte moment.

Leg de belangrijkste dag voor uw prijswinnaars voor altijd vast en vier momenten die voor emoties zorgen met de trofee-figuur Rugby!

Dankzij het speciale ontwerp fascineert onze trofee-figuur Rugby bezoekers en deelnemers op het eerste gezicht. Rugby is een prachtig sieraad en toont daarmee het perfecte eerbetoon aan uitzonderlijke vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Rugby in uw handen te houden, dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon voor kippenvel zorgt.

Het trofeebeeldje Rugby is 23,5 cm hoog en overtuigt door zijn waardevolle ontwerp.

Het trofeebeeldje Rugby kan worden geïndividualiseerd en symboliseert een bijzonder schitterende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje bedraagt 1,01 kg en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Het trofeebeeldje Rugby is een onderscheiding voor de rugbysport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het Rugby trofeebeeldje perfect bij uw eigen persoonlijke wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een massieve voet van hout in zwart bereikt Rugby een uniek design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Rugby wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguur Rugby zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Met Rugby heeft ons assortiment een heel bijzonder trofeebeeldje in petto.

Zoals alle trofeebeeldjes in ons assortiment scoort ook Rugby punten tot in de kleinste details met zijn individuele kenmerken en uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal.

Voor uw winnaars is de Rugby-trofee een perfect teken van overwinning en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk, dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar elke winnaar jaren na het evenement of de wedstrijd nog steeds trots op is.

U hebt precies de juiste trofee voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt op het gebied van bekers. Maak kennis met ons complete aanbod voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeebeeldje voor u - daar doen wij ons uiterste best voor!

U denkt nog na of het trofeebeeldje Rugby het juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452104822

EAN-Code

4054047174725

Grootte

23,5 cm

Gewicht

1,01 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

16,9 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

20,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.