Beker beeldje "Shot" is een personaliseerbare trofee voor voetbalwedstrijden. Het is 25 cm hoog, weegt 713 g en is gemaakt van hoogwaardig zamak in zilver met een personaliseerbaar Graveerplaatje op de voet.
vanaf 68,87 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur geschoten zilver op houten plank 25,0cm
Beker zamak figuur geschoten zilver op houten plank 25,0cm
Verzending op 30.04.2024
68,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Schuss - het individuele trofeebeeldje voor de speciale gelegenheid

Het trofeebeeldje Schuss schittert bij elke wedstrijd als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de dag en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw winnaars en vier momenten die voor emoties zorgen met het trofeebeeldje Schuss!

Dankzij het speciale ontwerp overtuigt het trofeebeeldje Schuss deelnemers en bezoekers op het eerste gezicht. Schuss is een echte lust voor het oog en toont daarmee de hoogste waardering voor grote prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Schuss in handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet meer loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Het trofeebeeldje Schuss is 25,0 cm hoog en overtuigt dankzij zijn waardevolle uitstraling.

Het trofeebeeldje schot kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 713 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Het trofeebeeldje schot is een onderscheiding voor de sport voetbal en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeefiguur Schuss past perfect bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in zilver en een solide voet van zamak in zilver bereikt Schuss een uniek ontwerp dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in zilver op de voet geeft het trofeefiguur een persoonlijke uitstraling. Schuss wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

Door een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguur Schuss zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in zilver en is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Schuss is het juiste trofeefiguur en een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle stukken in ons assortiment bekoort ook Schuss in alle nuances door zijn individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking.

Een volmaakte kampioenschapsprijs en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het Schuss trofeebeeldje voor uw winnaars betekent.

Dankzij een regelmatige kwaliteitscontrole en een nauwgezet productieproces is elk afzonderlijk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam product dat er bij elke gelegenheid goed uitziet - en waar de winnaar nog jaren na het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn de specialisten in trofeeën. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u de juiste trofee beeldje voor uw eer krijgt!

Vraagt u zich nog steeds af of de Shot trofee beeldje geschikt is voor uw toernooi? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452013101

EAN-Code

4054047010597

Grootte

25,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Gewicht

713 g

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

zilver

Basismateriaal

Zamac
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.