De golfersgroep is een 22,2 cm hoog personaliseerbaar trofeebeeldje van zamak en hout, speciaal ontworpen voor golf. Met een gravure en een goudkleurig schildje wordt het een persoonlijk aandenken.
vanaf 80,68 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamac figuur golfer groep oud goud op mahonie houten voet 22,2cm
Beker zamac figuur golfer groep oud goud op mahonie houten voet 22,2cm
Verzending op 29.04.2024
80,68 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Golfer Group - een succesvolle prijs voor een geweldig evenement

Ons Golfer Group trofeebeeldje schittert als de onmiskenbare bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies goed voor de gelegenheid.

Maak de belangrijkste dag van uw winnaars onvergetelijk en vier momenten om nooit te vergeten met ons Golfer Group trofeebeeldje!

Dankzij zijn unieke uiterlijk zal ons Golfer Group trofeebeeldje gasten en deelnemers in een mum van tijd verrukken. Golfer Group is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt zo de grootste eer voor uitstekende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het Golfer Group trofeebeeldje in uw handen te houden, dat de gelukkige winnaar nooit loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Het Golfer Group trofeebeeldje is 22,2 cm hoog en inspireert dankzij het succesvolle ontwerp.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Golfer Group is een symbool van een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 941 g ligt het trofeebeeldje Golfer Group perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje Golfer Group is een onderscheiding voor de golfsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het trofeefiguurtje Golfer Group ideaal voor uw eigen persoonlijke wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Golfer Group een uniek ontwerp dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud op de basis geeft het trofeefiguurtje een persoonlijke uitstraling. Golfergruppe is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Met een eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt de Golfergruppe troffiguur een persoonlijk karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment vindt u met Golfergruppe een heel bijzonder trofeefiguurtje.

Golfergruppe overtuigt niet alleen met zijn bijzondere eigenschappen, maar ook in de kleinste details door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Geef uw kampioenen een perfect aandenken aan hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken aan hun geluksmoment met de Golfer Group trofee beeldje.

Dankzij onze nauwgezet gecontroleerde productieproces en strenge kwaliteitscontrole, is elke afzonderlijke trofee beeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk waar elke winnaar trots op zal zijn, zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd - en dat er geweldig uitziet op elk evenement.

Wij zijn experts in de trofeeën industrie en we weten dat u precies de juiste trofee beeldje nodig heeft voor uw evenement. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar doen wij ons best voor!

U weet niet zeker of het trofeebeeldje golfersgroep echt precies bij uw evenement past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452003041

EAN-Code

4054047009515

Grootte

22,2 cm

Gewicht

941 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

19,2 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.