Het beeldje van de golftas is een indrukwekkende onderscheiding voor golfers en een perfecte keuze voor een prijsuitreiking. Het is 18,3 cm hoog, weegt 725 g en heeft een uniek ontwerp met een basis van mahoniekleurig hout en een zamak afwerking in antiek goud.
vanaf 59,85 € *
Verzending op 08.05.2024
Beker zamak figuur golftas oud goud op mahonie houten voet 18,3cm
Beker zamak figuur golftas oud goud op mahonie houten voet 18,3cm
verzending vandaag
59,85 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Golftas - past perfect bij een grandioze prijsuitreiking

De trofee figurine golftas overtuigt als zeer persoonlijke blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Maak de grote dag onvergetelijk voor de winnaars en vier met uw trofee figurine golftas momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Met zijn unieke design inspireert onze trofee figurine golftas bezoekers en deelnemers op het eerste gezicht. Golf tas is een echte blikvanger en is zo de grootste waardering voor uitzonderlijke vaardigheden.

De trofee figuur golftas in de handen houden is een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Onze trofee figuur golftas is 18,3 cm hoog en maakt indruk met zijn exclusieve ontwerp.

De trofee figuur golftas kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een zeer bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

De golftas weegt 725 g en ligt dus perfect in de hand.

Onze trofee figuur golftas is een onderscheiding voor de golfsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. De Golftasche trofee figuur is perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahonie bereikt Golftasche een sterk design effect dat verlangens oproept en aanzet tot topprestaties.

Op de basis komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Golftasche is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguur golftas zijn persoonlijke touch. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op de trofee figuur en op de afmetingen van de basis.

In ons assortiment is de trofee figuur golftas iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

golftas boeit tot in de kleinste details met zijn individuele kenmerken en door de hoogste normen van materialen en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het trofeebeeldje golftas een triomfantelijk symbool van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elk afzonderlijk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam product, waar de winnaar nog lang na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat bij elk evenement een mooi figuur slaat.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de specialisten op het gebied van trofeeën. Ontdek ons complete assortiment voor uw evenement. Zodat u met het voor u geschikte trofeefiguur uw huldigingen kunt beleven - daarvoor geven wij het beste van onszelf!

U twijfelt of het trofeefiguur golftas geschikt is voor uw toernooi? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452001741

EAN-Code

4054047008365

Grootte

18,3 cm

Gewicht

725 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

15,3 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.