Het beeldje van de ijshockeytrofee is een individuele prijs voor uitmuntendheid in de ijshockeysport. Het beeldje heeft een hoogte van 24,5 cm en weegt 753 g. Het exclusieve ontwerp van zamak in oud goud en hout in mahoniekleur wordt gecompleteerd door een persoonlijke gravure op de voet.
vanaf 74,42 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur ijshockey oud goud op mahonie houten voet 24,5cm
Beker zamak figuur ijshockey oud goud op mahonie houten voet 24,5cm
Verzending op 30.04.2024
74,42 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
IJshockey - het individuele trofeebeeldje voor een geweldige prijsuitreiking

Ons trofeebeeldje ijshockey inspireert als individueel hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Maak de belangrijkste dag voor de kampioenen onvergetelijk en beleef met ons trofeebeeldje ijshockey momenten die men zich altijd zal herinneren!

Door het unieke ontwerp fascineert ons trofeebeeldje ijshockey deelnemers en bezoekers vanaf het eerste moment. IJshockey is een prachtig sieraad en is daarom de grootste eer voor bijzondere prestaties.

De trofee figuur ijshockey in de handen houden is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar helemaal vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Onze trofee figuur ijshockey heeft een hoogte van 24,5 cm en boeit door zijn exclusieve ontwerp.

De trofee figuur ijshockey kan geïndividualiseerd worden en staat symbool voor een zeer bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

IJshockey heeft een gewicht van 753 g en ligt dus perfect in de hand.

De trofee figuur ijshockey is een onderscheiding voor de ijshockeysport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje ijshockey past perfect bij uw zeer persoonlijke evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt ijshockey een uniek ontwerp dat ambitie wekt en aanzet tot nieuwe records.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. IJshockey is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofee figuur ijshockey zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en zijn afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

IJshockey is het juiste trofeefiguur en iets buitengewoons en van de hoogste kwaliteit.

IJshockey overtuigt in elk detail met zijn individuele kenmerken en door de hoogste normen van afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Voor uw kampioenen is het trofeebeeldje ijshockey een triomfantelijke onderscheiding van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het moment van succes.

Door onze speciale zorg bij de productie en een grondige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk, waar elke winnaar na afloop van het evenement of de wedstrijd nog lang trots op zal zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw evenement. Zodat u uw huldigingen kunt beleven met het voor u geschikte bekerfiguur - daarvoor doen wij ons uiterste best!

U denkt nog steeds of het bekerfiguur ijshockey perfect bij uw toernooi past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002271

EAN-Code

4054047008921

Grootte

24,5 cm

Gewicht

753 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

21,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

11.12.2013
Wolfgang G.  door Hessisch Oldendorf
Ideal als Geschenk für einen Eishockeyfan und sehr gute Verarbeitung.