Het trofeebeeldje Card Leaves is een hoogwaardige onderscheiding voor spelevenementen. Met zijn unieke ontwerp, een afmeting van 24,5 cm en een gewicht van 1,03 kg overtuigt hij op het eerste gezicht.
vanaf 62,94 € *
Verzending op 03.05.2024
Beker zamak figuur kaart bladeren oud goud op mahonie houten voet 24,5cm
Beker zamak figuur kaart bladeren oud goud op mahonie houten voet 24,5cm
Verzending op 03.05.2024
62,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Card Leaves - een succesvolle prijs voor een bijzonder moment

De trofee-figuur Card Leaves overtuigt als onmiskenbaar hoogtepunt op elk toernooi en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Maak de grote dag van uw kampioenen onvergetelijk en beleef met onze trofee-figuur Card Leaves momenten die u zich voor altijd zult herinneren!

Door het unieke ontwerp fascineert de trofee-figuur Card Leaves bezoekers en deelnemers op het eerste gezicht. Card leaves is een waar sieraad en is daarmee de hoogste waardering voor grote prestaties.

De trofee figuur card leaves in de handen houden is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon een sterke indruk maakt.

De trofee figuur card leaves is 24,5 cm hoog en overtuigt door zijn succesvolle ontwerp.

De personaliseerbare trofee figurine card leaves symboliseert een bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

card leaves weegt 1,03 kg en ligt dus perfect in de hand.

De trofee figurine card leaves is een onderscheiding voor de spelsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het bekerfiguurtje card leaves perfect bij uw eigen wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een massieve voet van hout in mahoniekleur bereikt card leaves een sterk designeffect dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Card leaves wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur card leaves een persoonlijk karakter. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. De graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de basis.

Kartenblätter is het juiste trofeefiguur en een bijzonder sieraad en van uitgelezen kwaliteit.

Ook Kartenblätter maakt tot in het kleinste detail indruk door zijn individuele kenmerken en door de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Wijd uw kampioenen met de trofeeënblätter een perfect symbool van de overwinning en een waardevol aandenken aan het opperste moment.

Door onze speciale zorg bij de productie en de regelmatige kwaliteitscontrole is elk afzonderlijk trofeeënbeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk, waar elke winnaar ook jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elke gelegenheid goed uitziet.

U hebt precies het juiste trofeeënbeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de specialisten op het gebied van trofeeën. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen met het voor u geschikte trofeebeeldje kunt beleven - daarvoor geven wij alles!

U weet niet zeker of het trofeebeeldje kaartbladen perfect bij uw evenement past? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452001941

EAN-Code

4054047008594

Grootte

24,5 cm

Gewicht

1,03 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

21,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

28.11.2023
Daniel B.  door Murnau am Staffelsee
Könnte etwas größer sein, aber das ist ja keine objektive Meinung. Ansonsten sehr schön :-)