Kimono trofee beeldje is ideaal voor uitstekende prestaties in de judosport en maakt indruk met zijn exclusieve ontwerp en hoge kwaliteit. Het beeldje van 20,5 cm wordt een persoonlijke gravure, een onvergetelijk souvenir.
vanaf 74,42 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamak figuur kimono oud goud op mahonie houten voet 20,5cm
Beker zamak figuur kimono oud goud op mahonie houten voet 20,5cm
Verzending op 29.04.2024
74,42 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Kimono - ideaal voor een grandioos evenement

Het trofeebeeldje Kimono inspireert als een individuele blikvanger op elk toernooi en is precies geschikt voor het speciale evenement.

Laat de grote dag onsterfelijk worden voor uw winnaars en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met het trofeebeeldje Kimono!

Dankzij het unieke ontwerp fascineert ons trofeebeeldje Kimono deelnemers en gasten onmiddellijk. Kimono is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt daarmee de grootste eer voor superieure vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Kimono in je handen te houden, dat de trotse winnaar helemaal vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Het trofeebeeldje Kimono is 20,5 cm hoog en boeit door zijn exclusieve ontwerp.

Het trofeebeeldje Kimono kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een heel bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 1,10 kg en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje optimaal in de hand ligt.

Het trofeebeeldje Kimono is een onderscheiding voor de judosport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Kimono is ideaal voor uw eigen evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een solide voet van hout in mahoniekleur bereikt Kimono een sterk designeffect dat ambitie opwekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Kimono wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het bekerfiguur Kimono een persoonlijk karakter. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. De graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud passend bij de trofeefiguur en de basisafmetingen.

Kimono is het bijpassende trofeefiguur en iets buitengewoons en van de hoogste kwaliteit.

Kimono overtuigt in elk detail met zijn bijzondere eigenschappen en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Een triomfantelijk symbool van het kampioenschap en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het trofeefiguur Kimono betekent voor uw kampioenen.

Elk trofeebeeldje is, dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles, een hoogwaardig en duurzaam product waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons volledig assortiment voor uw evenement. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u de juiste trofee beeldje voor uw eer krijgt!

Weet u niet zeker of de Kimono trofee beeldje de juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Contacteer ons voor een individueel advies.

Artikelnr

452001931

EAN-Code

4054047008587

Grootte

20,5 cm

Gewicht

1,10 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

17,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.