De Beker beeldje kleindierenfokkerij is een exclusief en individueel souvenir voor elke wedstrijd op het gebied van kleindierenfokkerij. Het figuurtje heeft een afmeting van 21,3 cm en is gemaakt van hoogwaardig zamak in oud goud en een houten voetstuk in mahoniekleur.
vanaf 77,25 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamak figuur klein dier fokken oud goud op mahonie houten voet 21.3cm
Beker zamak figuur klein dier fokken oud goud op mahonie houten voet 21.3cm
Verzending op 29.04.2024
77,25 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Small animal breeding - een perfect trofeebeeldje voor een succesvolle prijsuitreiking

Het trofeebeeldje Small animal breeding overtuigt als onmiskenbaar hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies geschikt voor het speciale evenement.

Laat de grote dag van uw winnaars onsterfelijk worden en beleef met uw trofeebeeldje Small animal breeding momenten die voor grote emoties zorgen!

Dankzij hun individuele uitstraling fascineert ons trofeebeeldje Small animal breeding deelnemers en gasten onmiddellijk. Klein dier fokken is een echte blikvanger en biedt daarmee de hoogste waardering voor uitstekende prestaties.

Het is een geweldig gevoel om de trofee beeldje klein dier fokken in de handen te houden, die de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hartslag omhoog stuwt.

Onze trofee beeldje klein dier fokken heeft een formaat van 21,3 cm en maakt indruk met zijn exclusieve ontwerp.

Het personaliseerbare trofeebeeldje kleine dierenfokkerij symboliseert een bijzonder schitterende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 743 g ligt het trofeebeeldje kleine dierenfokkerij perfect in de hand.

Het trofeebeeldje kleine dierenfokkerij is een onderscheiding voor de dierensport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje kleine dierenfokkerij perfect bij uw eigen wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een massieve voet van hout in mahoniekleur bereikt Kleine dierenfokkerij een unieke uitstraling die de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de voet. Kleinveehouderij is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur kleinveehouderij zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de sokkel.

Small Animal Breeding is het juiste trofeefiguur en iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Small Animal Breeding scoort in elk detail door hun individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Een perfecte onderscheiding van het kampioenschap en een waardevol aandenken aan het moment van succes - dit alles betekent de trofee figuur Small Animal Breeding voor uw winnaars.

Elke trofee beeldje, dankzij onze speciale zorg in de productie en strenge kwaliteitscontrole, is een hoge kwaliteit, duurzaam stuk dat er geweldig uit zal zien op elk evenement - en waar elke winnaar trots op zal zijn voor jaren na het evenement of de wedstrijd.

Wij zijn experts in de trofeeën industrie, en we weten dat u precies de juiste trofee beeldje nodig heeft voor uw evenement. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar doen wij ons best voor!

Weet u niet zeker of het trofeebeeldje klein dier fokken geschikt is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452002571

EAN-Code

4054047009225

Grootte

21,3 cm

Gewicht

743 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

18,3 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.