Landingsnet is een personaliseerbaar trofeebeeldje voor de vissport gemaakt van hoogwaardig zamak en hout. Verkrijgbaar in een formaat van 24,7 cm en personaliseerbaar met gravure. Perfect voor speciale momenten in wedstrijden en als aandenken.
vanaf 70,22 € *
Verzending op 07.05.2024
Beker zamak figuur landingsnet oud goud op mahonie houten voet 24,7cm
Beker zamak figuur landingsnet oud goud op mahonie houten voet 24,7cm
Verzending op 07.05.2024
70,22 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Kescher - een perfect trofeebeeldje voor een bijzondere prijsuitreiking

Ons trofeebeeldje Kescher overtuigt als individueel hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Leg de grote dag voor uw winnaars voor altijd vast en beleef met uw trofeebeeldje Kescher momenten die u zich voor altijd zult herinneren!

Door zijn unieke uiterlijk overtuigt het trofeebeeldje Kescher gasten en deelnemers onmiddellijk. Kescher is een echte lust voor het oog en toont daarmee de perfecte erkenning voor buitengewone vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om het trofeebeeldje Kescher in handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet meer loslaat en zijn hartslag doet stijgen.

Het trofeebeeldje Kescher is 24,7 cm hoog en maakt indruk door zijn geslaagde vormgeving.

Het trofeebeeldje Kescher kan worden geïndividualiseerd en staat symbool voor een bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Kescher weegt 891 g en ligt dus perfect in de hand.

Het trofeebeeldje Kescher is een onderscheiding voor de hengelsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het trofeebeeldje Kescher perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige voet van hout in mahonie bereikt Kescher een sterk designeffect dat verlangens opwekt en motiveert tot topprestaties.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Kescher is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Kescher zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguur en op de afmetingen van de voet.

Ons assortiment bevat met Kescher een hoogwaardig trofeefiguur voor u.

Kescher overtuigt niet alleen door zijn individuele kenmerken, maar ook in elk detail door uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Een triomfantelijke onderscheiding van het kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het moment van succes - dat is wat het trofeebeeldje Kescher voor uw winnaars betekent.

Dankzij de regelmatige kwaliteitscontrole en het zorgvuldige productieproces is elk afzonderlijk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam product dat bij elk evenement een mooi figuur slaat - en waar elke winnaar ook jaren na het toernooi of de wedstrijd nog trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Maak kennis met ons complete aanbod voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen met het voor u geschikte bekerfiguur kunt beleven - daarvoor geven wij het beste van onszelf!

U twijfelt nog of het bekerfiguur Kescher het juiste is voor uw wedstrijd? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452001911

EAN-Code

4054047008563

Grootte

24,7 cm

Gewicht

891 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

21,7 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

19.06.2014
Walter W.  door Salzbergen
Ehrenpresent mit sehr gute Optik.