De Dart trofee beeldje is een hoogwaardige prijs voor dartwedstrijden. Met zijn unieke ontwerp en individuele gravure is het een bijzondere erkenning voor bijzondere prestaties. Het figuurtje is 24 cm hoog, weegt 962 g en heeft een zwarte houten voet met een goudkleurig Graveerplaatje.
vanaf 74,63 € *
Verzending op 07.05.2024
Beker zamak figuur lijst dart goud en wit op zwarte houten voet 24,0cm
Beker zamak figuur lijst dart goud en wit op zwarte houten voet 24,0cm
Verzending op 07.05.2024
74,63 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Dartpijl - precies het juiste voor een geslaagd evenement

Onze Dartpijl trofeefiguur schittert bij elke wedstrijd als onmiskenbaar hoogtepunt van de dag en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Maak de grote dag onvergetelijk voor de winnaars en beleef met uw Dartpijl trofeefiguur momenten die u zich voor altijd zult herinneren!

Met zijn speciale ontwerp overtuigt de Dartpijl trofeefiguur deelnemers en gasten op het eerste moment. Dartpfeil is een echte lust voor het oog en is daarmee de grootste erkenning voor uitstekende prestaties.

Het vasthouden van het Dartpfeil trofeebeeldje in je handen is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet meer loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Ons Dartpfeil trofeebeeldje is 24,0 cm hoog en inspireert dankzij het waardevolle ontwerp.

Het personaliseerbare trofeebeeldje dartpijl staat symbool voor een bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Dartpijl heeft een gewicht van 962 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje dartpijl is een prijs voor de dartssport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje Dartpijl perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van waardevol zamak in goud-wit en een stevige voet van hout in zwart bereikt Dartpijl een uniek design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Dartpfeil wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

Door een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie krijgt het trofeefiguurtje Dartpfeil zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud en zijn afgestemd op het trofeebeeldje en de afmetingen van de sokkel.

Met Dartpfeil heeft onze catalogus een buitengewoon trofeebeeldje voor u in petto.

Ook Dartpfeil scoort tot in de kleinste details met zijn individuele vormtaal en uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeebeeldjes in ons assortiment.

Schenk uw winnaars een triomfantelijke onderscheiding van hun overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het moment van succes - met de Dartpfeil trofeefiguur.

Dankzij de strenge kwaliteitscontrole en het nauwgezet gecontroleerde productieproces is elk afzonderlijk trofeefiguur een waardevol en duurzaam product, waar elke winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

U hebt precies de juiste trofeefiguur voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de juiste trofee beeldje voor u - daar geven wij alles voor!

Weet u niet zeker of de trofee beeldje dart de juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452004838

EAN-Code

4054047031592

Grootte

24,0 cm

Gewicht

962 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

19,1 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

20,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.