De majorette is een trofeebeeldje met een hoogte van 21 cm en een gewicht van 994 g, speciaal ontworpen voor het dansen. Het is gemaakt van waardevolle zamak in antiek goud en een basis van mahoniekleurig hout en kan individueel worden gegraveerd. Een eeuwig aandenken voor elke winnaar.
vanaf 74,42 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker zamak figuur majorette oud goud op mahonie houten voet 21,0cm
Beker zamak figuur majorette oud goud op mahonie houten voet 21,0cm
Verzending op 06.05.2024
74,42 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Majorette - een trofeebeeldje voor een geweldige dag

Het trofeebeeldje Majorette inspireert als een onmiskenbaar hoogtepunt op elk toernooi en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Maak de belangrijkste dag voor de winnaars onvergetelijk en beleef momenten die voor grote emoties zorgen met het trofeebeeldje Majorette!

Dankzij zijn individuele uitstraling overtuigt het trofeebeeldje Majorette alle gasten en deelnemers op het eerste gezicht. Majorette is een echte blikvanger en is daarmee de hoogste erkenning voor uitstekende vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om de bekerfiguur Majorette in handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

De bekerfiguur Majorette heeft een hoogte van 21,0 cm en overtuigt door zijn exclusieve uitstraling.

De personaliseerbare bekerfiguur Majorette staat symbool voor een bijzondere eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 994 g ligt de bekerfiguur Majorette perfect in de hand.

Onze bekerfiguur Majorette is een onderscheiding voor de danssport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het bekerbeeldje Majorette past perfect bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van waardevolle zamak in oud goud en een solide voet van hout in mahoniekleur bereikt Majorette een prachtig design dat ambitie wekt en motiveert tot topprestaties.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Door individualisering wordt Majorette uniek en doet zo recht aan elke wedstrijd.

Door individuele gravure met moderne lasertechnologie krijgt de Majorette trofee figuur zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar op het moment van eer terugkijken. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Met Majorette heeft ons assortiment een hoogwaardig trofeefiguur in petto.

Majorette maakt niet alleen indruk met haar bijzondere kenmerken, maar ook tot in de kleinste details door de hoogste eisen aan materialen en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Een volmaakte kampioenschapsprijs en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het trofeebeeldje majorette voor uw winnaars betekent.

Dankzij regelmatige kwaliteitscontroles en een nauwlettend productieproces is elk afzonderlijk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de specialisten op het gebied van trofeeën. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeefiguur voor u - daar branden wij voor!

U weet niet of het trofeefiguur majorette het juiste is voor uw wedstrijd? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452001961

EAN-Code

4054047008617

Grootte

21,0 cm

Gewicht

994 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

19,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.