De Beker basketbal is een individueel hoogtepunt voor elke wedstrijd. Met een hoogte van 18,2 cm en een gewicht van 600 g overtuigt hij door zijn bijzondere vormgeving en kan hij op maat worden gemaakt. De hoogwaardige afwerking en de mogelijkheid van een individuele gravure maken Basketball tot een waardevol aandenken.
vanaf 35,96 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker Zamak figuur Modern Basketbal goud en wit op mahonie houten voet 18,2cm
Beker Zamak figuur Modern Basketbal goud en wit op mahonie houten voet 18,2cm
Verzending op 30.04.2024
35,96 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Basketbal - de perfecte trofee beeldje voor grote momenten

De trofee beeldje Basketbal inspireert als een individueel hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de bijbehorende gelegenheid.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw kampioenen en vier met de trofee beeldje Basketbal momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Door zijn speciale ontwerp inspireert de trofee beeldje Basketbal bezoekers en deelnemers op het eerste moment. Basketbal is een echte blikvanger en toont daarmee de grootste erkenning voor unieke vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om de trofee beeldje Basketbal in de handen te houden, die de gelukkige winnaar volledig vervult en gewoonweg pure vreugde geeft.

Onze trofee beeldje Basketbal heeft een hoogte van 18,2 cm en overtuigt door zijn succesvolle uitstraling.

De trofee beeldje Basketbal kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een bijzondere eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 600 g ligt de trofee beeldje Basketbal perfect in de hand.

Onze trofee beeldje Basketbal is een onderscheiding voor de basketbalsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Basketbal past perfect bij uw eigen persoonlijke evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Basketbal een prachtig design dat ambitie wekt en aanzet tot nieuwe records.

Het schildje in goud komt op de voet bijzonder goed tot zijn recht. Beker wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

Door een individuele gravure met moderne lasertechniek krijgt het bekerfiguur Beker zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn van duurzame kunststof in goud, passend bij het trofeefiguur en de basisafmetingen.

Beker is het bijpassende trofeefiguur en een bijzonder sieraad en van uitgelezen kwaliteit.

Beker bekoort niet alleen door zijn individuele vormentaal, maar ook in de kleinste details door de hoogste eisen aan afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Een triomfantelijk symbool van het kampioenschap en een kostbaar aandenken aan het ultieme moment - dat is wat het trofeebeeldje basketbal betekent voor uw kampioenen.

Dankzij regelmatige kwaliteitscontrole en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op kan zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met de juiste trofee beeldje voor u - daar doen wij alles voor!

U weet niet zeker of de trofee beeldje basketbal precies bij uw wedstrijd past? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452014827

EAN-Code

4054047094238

Grootte

18,2 cm

Gewicht

600 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,7 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

10,2 cm

Breedte

10,2 cm

Hoogte

56 mm

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.