Horse Head - de perfecte trofeefiguur voor een geweldige dag

Onze Horse Head trofeefiguur schittert als individuele blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Leg de belangrijkste dag voor uw kampioenen voor altijd vast en beleef met uw Horse Head trofeefiguur momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij het unieke uiterlijk fascineert de Horse Head trofeefiguur deelnemers en bezoekers op het eerste gezicht. Horse Head is een zeer persoonlijk sieraad en biedt daarmee de hoogste eer voor unieke prestaties.

Het vasthouden van de Horse Head trofeefiguur in uw handen is een adembenemend gevoel dat de gelukkige winnaar volledig vervult en simpelweg pure vreugde geeft.

Ons Horse Head trofeefiguur heeft een hoogte van 18,6 cm en inspireert dankzij zijn exclusieve uitstraling.

Het Paardekop trofeebeeldje kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 535 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Het Paardekop trofeebeeldje is een prijs voor de paardensport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als eeuwig aandenken is het trofeebeeldje Horse Head perfect voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol hout in zwart en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Horse Head een sterk designeffect dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Paardekop wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het Paardekop-trofeebeeldje zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het Paardekop trofeefiguurtje iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Paardekop overtuigt ook tot in het kleinste detail met zijn speciale kenmerken en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het trofeebeeldje Horse Head een triomfantelijke bekroning van hun overwinning en een ontroerend aandenken aan het opperste moment.

Elk trofeebeeldje is een duurzaam en waardevol stuk dat er op elk evenement fantastisch uitziet, dankzij onze strenge kwaliteitscontrole en nauwgezet productieproces - en waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als deskundige contactpersonen in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Wij branden om ervoor te zorgen dat u uw onderscheidingen kunt uitvoeren met het trofeebeeldje dat bij u past!

U weet niet zeker of het trofeebeeldje met paardenhoofd het beste bij uw wedstrijd past? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452014847

EAN-Code

4054047094214

Grootte

18,6 cm

Gewicht

535 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

13,1 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Gewicht

232 g

Lengte

12,0 cm

Breedte

25 mm

Hoogte

13,1 cm

Opzettende

gelijmd

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

300 g

Lengte

10,2 cm

Breedte

10,2 cm

Hoogte

56 mm

Oppervlaktegrootte

80

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm

Dubbelzijdig klevende stip 37 x 22 mm

Kleur

Gewicht

1 g

Lengte

37 mm

Breedte

22 mm

Hoogte

1 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.