De petanquetrofee is een unieke prijs voor winnaars in de petanquesport. Met zijn geslaagd ontwerp en individuele gravure is het een onvergetelijk souvenir voor elke wedstrijd. Het beeldje is 23,8 cm hoog, weegt 548 g en is gemaakt van kwaliteitszamak in goud-wit met een basis van mahoniekleurig hout.
vanaf 37,90 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamak figuur Modern Pentaque goud en wit op mahonie houten voet 23,8cm
Beker zamak figuur Modern Pentaque goud en wit op mahonie houten voet 23,8cm
Verzending op 29.04.2024
37,90 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Petanque - het perfecte trofeebeeldje voor een geweldige dag

Het Petanque trofeebeeldje overtuigt als onmiskenbaar hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Maak de belangrijkste dag onvergetelijk voor de winnaars en vier momenten die voor emoties zorgen met het Petanque trofeebeeldje!

Met zijn unieke uiterlijk fascineert het Petanque trofeebeeldje onmiddellijk deelnemers en gasten. Petanque is een echte lust voor het oog en vormt daarmee de grootste erkenning voor unieke prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het Petanque trofeebeeldje in je handen te houden, dat de gelukkige winnaar niet meer loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

Het Petanque trofeebeeldje is 23,8 cm hoog en boeit door zijn geslaagde vormgeving.

Het Petanque trofee beeldje kan worden aangepast en staat symbool voor een bijzonder eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 548 g ligt het Petanque trofee beeldje perfect in de hand.

Ons Petanque trofee beeldje is een onderscheiding voor de Petanque sport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het Petanque trofeebeeldje past perfect bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een stabiele voet van hout in mahoniekleur bereikt Petanque een unieke uitstraling die de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Petanque wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft het Petanque trofeefiguurtje zijn persoonlijke karakter. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguur en op de afmetingen van de voet.

Petanque is het passende trofeefiguur en iets buitengewoons en van de hoogste kwaliteit.

Ook Petanque boeit tot in de kleinste details door zijn individuele kenmerken en door de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Een perfecte bekroning van de overwinning en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het trofeebeeldje Petanque betekent voor uw winnaars.

Elk trofeebeeldje is, dankzij ons nauwgezette productieproces en grondige kwaliteitscontroles, een hoogwaardig, duurzaam product dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement zult vinden. Verken onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar geven wij alles voor!

Weet u niet zeker of het trofeebeeldje Petanque wel precies bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452014852

EAN-Code

4054047094092

Grootte

23,8 cm

Gewicht

548 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

18,3 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

10,2 cm

Breedte

10,2 cm

Hoogte

56 mm

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.