De trofee met motorhelm is een onmiskenbaar hoogtepunt op elk toernooi, met een uniek ontwerp van hoogwaardig zamak in goud-wit en een basis van mahoniekleurig hout. Het is verkrijgbaar in 14,3 cm en weegt 561 g. Het is speciaal ontworpen voor de motorsport.
vanaf 35,96 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker Zamak figuur Moderne motorhelm goud en wit op mahonie houten voet 14,3cm
Beker Zamak figuur Moderne motorhelm goud en wit op mahonie houten voet 14,3cm
Verzending op 29.04.2024
35,96 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Motorhelm - precies het ding voor grote momenten

Ons Motorhelm trofeebeeldje schittert als individuele blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw prijswinnaars en vier momenten die voor grote emoties zorgen met uw Motorhelm trofeebeeldje!

Dankzij het unieke ontwerp overtuigt ons Motorhelm trofeebeeldje deelnemers en bezoekers op het eerste moment. Motorcycle Helm is een prachtig sieraad en toont daarmee de grootste waardering voor uitstekende prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Motorcycle Helm in handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Het trofeebeeldje Motorcycle Helm is 14,3 cm hoog en maakt indruk met zijn geslaagde ontwerp.

Het Motorcycle Helmet trofeebeeldje kan worden geïndividualiseerd en symboliseert een bijzonder eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 561 g ligt het Motorcycle Helmet trofeebeeldje perfect in de hand.

Het Motorcycle Helmet trofeebeeldje is een onderscheiding voor de motorsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het Motorcycle Helmet trofeebeeldje perfect bij uw eigen persoonlijke wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Motorcycle Helmet een uniek ontwerp dat ambitie wekt en motiveert tot topprestaties.

Het schild in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Motorhelm wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur motorhelm zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguur en op de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is de motorhelm een bijzonder sieraad en van geselecteerde kwaliteit.

Motorhelmen overtuigen in elk detail door hun bijzondere eigenschappen en door de hoogste kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle trofeefiguren in ons aanbod.

Geef uw kampioenen een triomfantelijk teken van hun kampioenschap en een zeer persoonlijk souvenir van het hoogste moment - met de trofee figuur motorhelm.

Elk trofee beeldje is een waardevol en duurzaam product dankzij strenge kwaliteitscontroles en een nauwgezet gecontroleerd productieproces dat een grote indruk zal maken op elk evenement - en waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeën industrie, weten wij dat u de juiste trofee beeldje voor uw evenement wilt vinden. Bekijk ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met het trofeebeeldje dat bij u past - daar branden wij voor!

Vraagt u zich nog steeds af of het Trofeebeeldje Motorfietshelm geschikt is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452014851

EAN-Code

4054047094146

Grootte

14,3 cm

Gewicht

561 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

88 mm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

10,2 cm

Breedte

10,2 cm

Hoogte

56 mm

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.