Het trofeebeeldje "Voetballer" is een hoogwaardige onderscheiding voor uitstekende prestaties in het voetbal. Het beeldje is gemaakt van zamak in goud-wit en heeft een voetstuk van mahoniekleurig hout. Het trofeebeeldje is 23,6 cm hoog, weegt 603 g en kan individueel worden gegraveerd.
vanaf 37,90 € *
Verzending op 30.04.2024
Bekers Zamak figuur Moderne voetballer goud-wit op mahonie houten voet 23,6cm
Bekers Zamak figuur Moderne voetballer goud-wit op mahonie houten voet 23,6cm
Verzending op 30.04.2024
37,90 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Footballer - een perfect trofeebeeldje voor een speciaal moment

Ons trofeebeeldje Footballer inspireert als een zeer persoonlijk hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Maak de belangrijkste dag van uw winnaars onvergetelijk en beleef momenten die voor grote emoties zorgen met het trofeebeeldje Footballer!

Door zijn unieke uiterlijk fascineert ons trofeebeeldje Footballer gasten en deelnemers in een mum van tijd. Footballer is een zeer persoonlijk sieraad en vertegenwoordigt daarmee de grootste eer voor uitstekende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het bekerbeeldje Footballer in de handen te houden, dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon pure vreugde geeft.

Ons bekerbeeldje Footballer is 23,6 cm hoog en boeit door zijn exclusieve uitstraling.

Het trofeebeeldje Voetballer kan worden aangepast en staat symbool voor een bijzonder eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 603 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Het trofeebeeldje Voetballer is een onderscheiding voor de voetbalsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het trofeebeeldje Footballer perfect voor uw eigen persoonlijke wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een massieve voet van hout in mahoniekleur bereikt Footballer een unieke uitstraling die de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Voetballer is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Voetballer zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op de trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

De Footballer is het juiste trofeefiguur en iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment overtuigt ook de Footballer tot in het kleinste detail met zijn bijzondere eigenschappen en door een uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Draag het trofeebeeldje Footballer op aan uw winnaars als een triomfantelijke onderscheiding van hun overwinning en een ontroerend aandenken aan het moment van succes.

Door onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het bekerbeeldje dat bij u past - daar geven wij alles voor!

U weet niet zeker of het bekerbeeldje voetballer het juiste is voor uw evenement? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452014843

EAN-Code

4054047094177

Grootte

23,6 cm

Gewicht

603 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

18,1 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

10,2 cm

Breedte

10,2 cm

Hoogte

56 mm

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.