Volleyballer trofee beeldje is een prijs voor volleybalevenementen. Met een hoogte van 23,0 cm en een gewicht van 573 g heeft het een unieke uitstraling, een stevige basis van mahoniekleurig hout en een gravure van duurzaam kunststof in goud.
vanaf 37,90 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker Zamak figuur Modern Volleyballer goud-wit op mahonie houten voet 23,0cm
Beker Zamak figuur Modern Volleyballer goud-wit op mahonie houten voet 23,0cm
Verzending op 30.04.2024
37,90 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Volleyballer - perfect voor grote momenten

Onze Volleyballer trofee beeldje schittert als een onmiskenbaar hoogtepunt op elk toernooi en is precies goed voor de gelegenheid.

Maak de belangrijkste dag voor de prijswinnaars onvergetelijk en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met uw Volleyballer trofee beeldje!

Dankzij zijn unieke uiterlijk zal onze Volleyballer trofee beeldje alle deelnemers en gasten in een mum van tijd inspireren. Volleyballer is een echte lust voor het oog en toont zo de perfecte erkenning voor unieke vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om de trofee beeldje Volleyballer in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon pure vreugde geeft.

Onze trofee beeldje Volleyballer heeft een hoogte van 23,0 cm en inspireert met zijn waardevolle optiek.

De personaliseerbare trofee beeldje Volleyballer symboliseert een zeer bijzondere eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 573 g ligt de trofee beeldje Volleyballer perfect in de hand.

De trofee beeldje Volleyballer is een onderscheiding voor de volleybalsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het trofeebeeldje Volleyballer perfect voor uw eigen persoonlijke competitie en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Volleyballer een unieke uitstraling die ambitie wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Volleyballer is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De eigen gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeebeeldje Volleyballer zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguur en op de afmetingen van de voet.

Volleyballer is het juiste trofeefiguur en iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Volleyballer scoort niet alleen met zijn bijzondere eigenschappen, maar ook tot in het kleinste detail door de hoogste kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Een triomfantelijke kampioenschapsprijs en een zeer persoonlijk aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het Volleyballer trofeebeeldje betekent voor uw winnaars.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk dat op elk evenement indruk zal maken - en waar de winnaar jaren na het evenement of de wedstrijd nog steeds trots op zal zijn.

Als specialisten in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement wilt vinden. Maak kennis met ons complete aanbod voor uw evenement. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het voor u juiste trofeebeeldje!

Vraagt u zich nog steeds af of het trofeebeeldje volleyballer echt precies bij uw evenement past? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452014835

EAN-Code

4054047094160

Grootte

23,0 cm

Gewicht

573 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

17,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

10,2 cm

Breedte

10,2 cm

Hoogte

56 mm

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.