Motorcross trofee beeldje is een unieke prijs voor motorsport winnaars. Met een afmeting van 18,5 cm en een gewicht van 1,13 kg heeft het een waardevol ontwerp. Het oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en de massief houten basis in mahonie kleur, geven het figuurtje een sterk design effect.
vanaf 72,38 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker zamak figuur motorcross oud goud op mahonie houten voet 18,5cm
Beker zamak figuur motorcross oud goud op mahonie houten voet 18,5cm
Verzending op 06.05.2024
72,38 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Motocross - een persoonlijke prijs voor een speciale prijsuitreiking

Ons trofeebeeldje Motocross overtuigt als een zeer persoonlijke bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies op de juiste gelegenheid afgestemd.

Leg de belangrijkste dag voor uw winnaars voor altijd vast en beleef met uw trofeebeeldje Motocross momenten die voor grote emoties zorgen!

Door zijn unieke uitstraling maakt het trofeebeeldje Motocross op het eerste moment indruk op deelnemers en bezoekers. Motocross is een echte lust voor het oog en biedt daarmee de hoogste erkenning voor superieure vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Motocross in handen te houden, dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hartslag doet stijgen.

Ons trofeebeeldje Motocross heeft een afmeting van 18,5 cm en maakt indruk door zijn waardevolle vormgeving.

Het trofeebeeldje Motocross kan worden geïndividualiseerd en staat symbool voor een zeer bijzondere eervolle triomf, behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 1,13 kg en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje Motocross is een prijs voor de motorsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Motocross past perfect bij uw individuele evenement en is ook geschikt als blijvend souvenir voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Motocross een sterk designeffect dat verlangens wekt en tot topprestaties aanzet.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Motocross wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft de Motocross-trofee zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en de afmetingen van de sokkel.

Met Motocross heeft ons assortiment een heel bijzonder trofeefiguurtje in petto.

Ook Motocross overtuigt tot in het kleinste detail met zijn individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw kampioenen een triomfantelijke prijs voor hun overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het moment van succes - met de Motocross trofee beeldje.

Met onze speciale zorg in de productie en regelmatige kwaliteitscontroles, is elke trofee beeldje een hoogwaardig, duurzaam stuk dat een grote indruk zal maken op elk evenement - en waar elke winnaar trots op zal zijn voor vele jaren na het evenement of de wedstrijd.

Als experts in de trofeeën industrie, begrijpen wij dat u de juiste trofee beeldje voor uw evenement wilt vinden. Maak kennis met ons volledig assortiment voor uw evenement. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u uw eer kunt bewijzen met het trofee beeldje dat bij u past!

Weet u niet zeker of het Motocross trofee beeldje geschikt is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002371

EAN-Code

4054047009027

Grootte

18,5 cm

Gewicht

1,13 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

15,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.