Het beeldje van de motorsporttrofee is een configureerbare Trofee voor motorsport evenementen. Met een exclusief ontwerp en een afmeting van 18,5 cm en een gewicht van 802 g is het een lust voor het oog en een speciale prijs voor uitmuntendheid.
vanaf 64,51 € *
Verzending op 07.05.2024
Beker zamak figuur motorsport oud goud op mahonie houten voet 18,5cm
Beker zamak figuur motorsport oud goud op mahonie houten voet 18,5cm
Verzending op 07.05.2024
64,51 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Motorsport - het individuele trofeebeeldje voor grote momenten

Het Motorsport trofeebeeldje schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies goed voor het speciale evenement.

Laat de belangrijkste dag voor de winnaars onsterfelijk worden en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met uw Motorsport trofeebeeldje!

Dankzij het speciale ontwerp fascineert het Motorsport trofeebeeldje alle deelnemers en gasten op het eerste gezicht. Motorsport is een echte lust voor het oog en is daarmee de grootste erkenning voor bijzondere prestaties.

Het is iets heel bijzonders om de Motorsport trofee beeldje in handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en gewoon een sterke indruk maakt.

Onze Motorsport trofee beeldje is 18.5 cm hoog en bekoort door zijn exclusieve design.

Het personaliseerbare Trofeebeeldje Motorsport staat symbool voor een bijzonder schitterende overwinning na een uitstekende prestatie.

Motorsport heeft een gewicht van 802 g en ligt dus perfect in de hand.

Het Trofeebeeldje Motorsport is een onderscheiding voor de motorsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken is het Motorsport trofeefiguur perfect voor uw eigen persoonlijke wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Motorsport een uniek design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Motorsport is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het figuur van de Motorsport-trofee zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn van duurzaam kunststof in goud passend bij het trofeefiguur en de basisafmetingen.

In ons assortiment is het trofeefiguur Motorsport iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Motorsport scoort niet alleen met zijn individuele kenmerken, maar ook in elk detail door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Geef uw winnaars een volmaakte bekroning van hun overwinning en een ontroerend aandenken aan het moment suprême met de Motorsport trofee figuur.

Dankzij strenge kwaliteitscontrole en een nauwgezet productieproces is elk trofee beeldje een hoogwaardig, duurzaam stuk dat er bij elke gelegenheid goed uitziet - en waar de winnaar nog jaren na het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn experts in de trofeeën industrie en weten dat u precies de juiste trofee figuur nodig heeft voor uw evenement. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Beleef uw eer met het trofeebeeldje dat bij u past - daar geven wij alles voor!

U denkt er nog over na of het trofeebeeldje Motorsport echt precies bij uw wedstrijd past? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452002031

EAN-Code

4054047008679

Grootte

18,5 cm

Gewicht

802 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

15,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

17.01.2022
Ralf J.  door Scheeßel
die Figur sieht echt Klasse aus und ist Hochwertig
05.08.2020
Dietmar G.  door Isernhagen
Sehr gut
18.11.2014
Monika Z.  door Ulm
Verwendung für eine Meisterehrung. Weiterempfehlung an alle Motorsportvereinen. Qualität super.