Beker Zamak figuur paard in krans oud goud op mahonie houten voet 19,3cm
Beker Zamak figuur paard in krans oud goud op mahonie houten voet 19,3cm
Verzending op 30.04.2024
86,06 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Paard in een Krans - een perfect trofeebeeldje voor een geweldige dag

Het trofeebeeldje Paard in een Krans overtuigt als onmiskenbaar hoogtepunt op elk toernooi en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Laat de grote dag voor uw kampioenen onvergetelijk worden en beleef momenten met het Paard in een Krans trofeebeeldje die voor grote emoties zorgen!

Dankzij het unieke ontwerp fascineert ons Paard in een Krans trofeebeeldje gasten en deelnemers onmiddellijk. Paard in de krans is een echte blikvanger en biedt daarmee de hoogste erkenning voor grote prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Paard in de krans in de handen te houden, dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoonweg pure vreugde geeft.

Ons trofeebeeldje Paard in de krans heeft een hoogte van 19,3 cm en maakt indruk met zijn geslaagde ontwerp.

Het personaliseerbare trofeebeeldje paard in krans symboliseert een heel bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Paard in krans heeft een gewicht van 901 g en ligt daardoor perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje paard in krans is een onderscheiding voor de paardensport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Paard in een Krans past perfect bij uw eigen persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van kostbaar zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Paard in een Krans een prachtig ontwerp dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Paard in een Krans is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechnologie krijgt het Paard in een Krans trofeefiguur zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij de trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Paard in een Krans is de bijpassende trofeefiguur en iets buitengewoons en van geselecteerde kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment overtuigt Paard in een Krans ook in de kleinste details met zijn bijzondere eigenschappen en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking.

Een perfect symbool van de overwinning en een kostbaar aandenken aan het moment van succes - dat is wat het Paard in een Krans trofeebeeldje betekent voor uw kampioenen.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk dat op elk evenement een grote indruk maakt - en waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek ons volledig assortiment voor uw evenement. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het juiste trofeebeeldje voor u!

Vraagt u zich nog steeds af of het Paard in Krans trofeebeeldje het juiste is voor uw evenement? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452002981

EAN-Code

4054047009669

Grootte

19,3 cm

Gewicht

901 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

16,3 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.