De trofee beeldje pistoolschot is een personaliseerbare prijs voor de schietsport. Met zijn exclusieve ontwerp en hoogwaardige materialen zoals zamak en hout is het een sieraad en een blijvende herinnering aan uitzonderlijke prestaties.
vanaf 74,42 € *
Verzending op 10.05.2024
Beker zamak figuur pistoolschot oud goud op mahonie houten voet 18,5cm
Beker zamak figuur pistoolschot oud goud op mahonie houten voet 18,5cm
Verzending op 10.05.2024
74,42 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Pistol Shot - de perfecte trofee beeldje voor een speciaal moment

Het Pistol Shot trofee beeldje schittert als een individuele blikvanger op elk toernooi en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Laat de belangrijkste dag voor de winnaars onsterfelijk worden en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met het Pistol Shot trofee beeldje!

Met zijn unieke ontwerp overtuigt het Pistol Shot trofee beeldje gasten en deelnemers op het eerste moment. Pistol Shot is een waar sieraad en vertegenwoordigt daarmee de hoogste eer voor buitengewone prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Pistol Shot in de handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar volledig vervult en gewoon een sterke indruk maakt.

Het trofeebeeldje Pistol Shot is 18,5 cm hoog en inspireert met zijn exclusieve ontwerp.

Het personaliseerbare trofeebeeldje pistoolschot staat symbool voor een zeer bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 998 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje pistoolschot is een onderscheiding voor de schietsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als eeuwig aandenken is het trofeebeeldje Pistol Shot perfect voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een massieve voet van hout in mahonie bereikt Pistol Shot een sterk designeffect dat de kijker onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Pistol Shot wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Pistol Shot een persoonlijk karakter. Zo zal iedere winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeebeeldje Pistol Shot iets buitengewoons en van geselecteerde kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment is ook Pistol Shot in alle opzichten overtuigend door zijn individuele kenmerken en uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Voor uw winnaars is het Pistolenschuss trofeebeeldje een triomfantelijk teken van overwinning en een ontroerend aandenken aan het moment suprême.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elk individueel trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk waar elke winnaar nog lang na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement goed uitziet.

Als specialisten in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar doen wij ons best voor!

U weet niet zeker of het trofeebeeldje pistoolschot perfect past bij uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452001791

EAN-Code

4054047008419

Grootte

18,5 cm

Gewicht

998 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

15,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.