Het trofeebeeldje Ringrijden is een exclusieve prijs voor de paardensport, op maat gemaakt en personaliseerbaar met gravure. Het is 19,3 cm hoog, weegt 773 g en is gemaakt van hoogwaardig zamak in oud goud met een houten basis in mahoniekleur. Het trofeebeeldje is uniek en een kostbaar aandenken voor de winnaar.
vanaf 74,16 € *
Verzending op 10.05.2024
Beker zamak figuur ring rijdend oud goud op mahonie houten voet 19,3cm
Beker zamak figuur ring rijdend oud goud op mahonie houten voet 19,3cm
Verzending op 10.05.2024
74,16 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Ringreiten - precies het juiste voor die speciale gelegenheid

Het Ringreiten trofeebeeldje schittert bij elke wedstrijd als individueel hoogtepunt van de dag en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Maak de grote dag onvergetelijk voor de winnaars en beleef momenten die voor emoties zorgen met het Ringreiten trofeebeeldje!

Dankzij het speciale ontwerp inspireert het Ringreiten trofeebeeldje deelnemers en bezoekers onmiddellijk. Ringreiten is een echte blikvanger en is daarmee de grootste erkenning voor uitstekende vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om het Ringreiten trofeebeeldje in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon voor kippenvel zorgt.

Het Ringreiten trofeebeeldje is 19,3 cm hoog en maakt indruk dankzij zijn exclusieve uitstraling.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Ringreiten symboliseert een zeer bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 773 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje Ringreiten is een prijs voor de paardensport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het Ringreiten trofeebeeldje is perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Ringreiten een uniek ontwerp dat ambitie wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Het schild in goud komt op de basis bijzonder goed tot zijn recht. Ringreiten wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het Ringreiten trofeefiguur zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Ringreiten is het juiste trofeefiguur en een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Ringreiten boeit tot in de kleinste details met zijn individuele kenmerken en de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Een triomfantelijke onderscheiding van het kampioenschap en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het trofeefiguur Ringreiten betekent voor uw winnaars.

Dankzij grondige kwaliteitscontroles en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elk trofeebeeldje een duurzaam stuk van hoge kwaliteit, waar de winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat op elk evenement een mooi figuur slaat.

Als deskundige contacten in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw huldigingen kunt beleven met het trofeefiguur dat bij u past - daar geven wij alles voor!

U weet niet of het trofeefiguur Ringreiten het juiste is voor uw toernooi? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002781

EAN-Code

4054047009430

Grootte

19,3 cm

Gewicht

773 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

16,3 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.