Het beeldje van de schaaktrofee is een individuele prijs voor schakers en toernooien. Het is 23,8 cm hoog, weegt 921 g en heeft een basis van mahoniekleurig hout. Het beeldje is gemaakt van zamak in oud goud en kan individueel worden gegraveerd.
vanaf 74,42 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur schaak oud goud op mahonie houten voet 23,8cm
Beker zamak figuur schaak oud goud op mahonie houten voet 23,8cm
Verzending op 30.04.2024
74,42 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Schaken - het individuele trofeebeeldje voor een bijzondere prijsuitreiking

Ons trofeebeeldje Schaken schittert als een zeer persoonlijke blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Maak de belangrijkste dag voor uw winnaars onvergetelijk en vier met het trofeebeeldje Schaken momenten die u zich voor altijd zult herinneren!

Door het unieke ontwerp maakt het trofeebeeldje Schaken in een mum van tijd indruk op bezoekers en deelnemers. Schaken is een echte lust voor het oog en toont daarmee de hoogste waardering voor grote prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Schaken in je handen te houden, dat de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Ons schaaktrofeebeeldje heeft een hoogte van 23,8 cm en maakt indruk met zijn waardevolle ontwerp.

Het personaliseerbare trofeebeeldje schaak symboliseert een zeer bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje bedraagt 921 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Het trofeebeeldje schaak is een onderscheiding voor de schaaksport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het bekerfiguurtje schaak past perfect bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide voet van hout in mahoniekleur bereikt het schaakspel een uniek design dat ambitie wekt en aanzet tot nieuwe records.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Individualisering maakt schaken net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Individuele gravure met behulp van moderne lasertechnologie geeft het schaaktrofee-figuur zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich het eremoment ook jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn van duurzame kunststof in goud en zijn afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Schaken is het bijpassende trofeefiguur en een bijzonder sieraad en van geselecteerde kwaliteit.

Schaken boeit ook door zijn bijzondere eigenschappen en door de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Een perfect symbool van de overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het hoogste moment - dat is wat het trofeefiguur Schaken betekent voor uw winnaars.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk dat er bij elke gelegenheid goed uitziet - en waar elke winnaar nog lang na afloop van het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn specialisten op het gebied van trofeeën en zijn ervan overtuigd dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig heeft. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw evenement. Zodat u uw huldigingen kunt beleven met het trofee beeldje dat het beste bij u past - daar doen wij ons best voor!

U weet niet of het trofee beeldje schaak echt precies bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452001861

EAN-Code

4054047008495

Grootte

23,8 cm

Gewicht

921 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

20,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.