Het trofeebeeldje "Schaaksymbolen" is een hoogwaardige onderscheiding speciaal voor de schaaksport. Met een afmeting van 25,0 cm en een gewicht van 765 g is hij optimaal uitgebalanceerd en heeft hij een exclusieve uitstraling.
vanaf 68,87 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamak figuur schaaksymbolen zilver op houten bord 25,0cm
Beker zamak figuur schaaksymbolen zilver op houten bord 25,0cm
Verzending op 29.04.2024
68,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Schaaksymbolen - het perfecte trofeebeeldje voor een geweldige prijsuitreiking

Ons trofeebeeldje Schaaksymbolen inspireert als onmiskenbaar hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies goed voor het perfecte moment.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw kampioenen en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met het trofeebeeldje Schaaksymbolen!

Dankzij het speciale ontwerp fascineert het trofeebeeldje Schaaksymbolen alle deelnemers en gasten in een mum van tijd. Schaaksymbolen is een zeer persoonlijk sieraad en vertegenwoordigt daarmee de hoogste waardering voor unieke vaardigheden.

Het bekerfiguur Schaaksymbolen in de handen houden is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

Ons bekerfiguur Schaaksymbolen heeft een afmeting van 25,0 cm en overtuigt door zijn exclusieve uitstraling.

De personaliseerbare trofee figuur Schaaksymbolen symboliseert een heel bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Schaaksymbolen heeft een gewicht van 765 g en ligt dus perfect in de hand.

Onze trofee figuur Schaaksymbolen is een prijs voor de schaaksport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. De trofee figuur Chess Symbols past perfect bij uw zeer persoonlijke gebeurtenis en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van kostbaar Zamak in zilver en een stevige voet van Zamak in zilver bereikt Chess Symbols een sterk design effect dat verlangens opwekt en aanzet tot topprestaties.

Op de voet komt het schild in zilver bijzonder goed tot zijn recht. Schaaksymbolen wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Schaaksymbolen zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich het eremoment ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Schaaksymbolen is het juiste trofeebeeldje en een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment boeit ook Schaaksymbolen tot in het kleinste detail door zijn bijzondere eigenschappen en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Presenteer uw winnaars met de Trofeeën van Schaaksymbolen een triomfantelijke onderscheiding van hun overwinning en een waardevol aandenken aan het moment van succes.

Elk trofeebeeldje is een hoogwaardig en duurzaam stuk dankzij onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontroles. Het ziet er op elk evenement goed uit - en de winnaar zal er zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Maak kennis met ons complete aanbod voor uw evenement. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het voor u geschikte bekerbeeldje!

U denkt er nog over na of het bekerbeeldje schaaksymbolen echt precies bij uw toernooi past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452013071

EAN-Code

4054047010566

Grootte

25,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Gewicht

765 g

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

zilver

Basismateriaal

Zamac
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.