Shuttlecock in krans trofee beeldje is een exclusieve prijs voor badminton winnaars. Met een hoogte van 20,7 cm en een gewicht van 972 g heeft het een uniek ontwerp en kan het individueel worden gegraveerd. Gemaakt van hoogwaardig zamak en massief houten basis, is het een waardevol aandenken dat ook geschikt is voor decoratie.
vanaf 86,06 € *
Verzending op 07.05.2024
Beker Zamak figuur shuttlehock in krans oud goud op mahonie houten voet 20,7cm
Beker Zamak figuur shuttlehock in krans oud goud op mahonie houten voet 20,7cm
Verzending op 07.05.2024
86,06 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Shuttlecock in een krans - perfect passend bij een geslaagd evenement

Ons Shuttlecock in een krans trofeefiguurtje is een overtuigend individueel hoogtepunt op elk toernooi en is afgestemd op het perfecte moment.

Leg de belangrijkste dag voor uw winnaars voor altijd vast en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met ons Shuttlecock in een krans trofeefiguurtje!

Dankzij het unieke ontwerp maakt ons Shuttlecock in een krans trofeefiguurtje op het eerste gezicht indruk op gasten en deelnemers. Shuttlecock in een krans is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt daarmee de hoogste eer voor uitstekende vaardigheden.

Het vasthouden van de Shuttlecock in een Krans trofee beeldje in uw handen is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en gewoon kippenvel geeft.

De Shuttlecock in een Krans trofee beeldje heeft een hoogte van 20,7 cm en maakt indruk met zijn exclusieve uitstraling.

Het trofeebeeldje Shuttlecock in a Wreath kan worden aangepast en symboliseert een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Shuttlecock in a Wreath heeft een gewicht van 972 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje Shuttlecock in a Wreath is een prijs voor de badmintonsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje Shuttlecock in a Wreath bij uw zeer individuele wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Shuttlecock in a Wreath een unieke uitstraling die de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud komt op de basis bijzonder goed tot zijn recht. Federball im Kranz wordt door individualisering zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeebeeld Federball im Kranz zijn persoonlijke karakter. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud passen bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is Federball im Kranz iets heel bijzonders en van geselecteerde kwaliteit.

Federball im Kranz scoort niet alleen met zijn individuele vormentaal, maar ook in alle nuances met een uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Geef uw winnaars een triomfantelijke onderscheiding van hun overwinning en een zeer persoonlijk aandenken.

Door onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam product waar de winnaar nog lang na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat op elk evenement een mooi figuur slaat.

Wij zijn competente partners in de trofeeënbranche en weten dat u voor uw evenement precies het juiste trofeebeeldje nodig heeft. Ontdek ons complete aanbod voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeebeeldje voor u - daar geven wij alles voor!

Vraagt u zich nog steeds af of het trofeebeeldje shuttlecock in krans het juiste is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452003601

EAN-Code

4054047009454

Grootte

20,7 cm

Gewicht

972 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

17,7 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.