Skischoen trofee beeldje, 18 cm hoog en 1,19 kg zwaar, gemaakt van zamak in oud goud met houten voet in mahonie kleur. Aanpasbaar door gravure op een goudkleurig plastic plaatje. Perfect voor skiwedstrijden en als decoratie.
vanaf 78,10 € *
Verzending op 02.05.2024
Beker zamak figuur skischoen oud goud op mahonie houten voet 18,0cm
Beker zamak figuur skischoen oud goud op mahonie houten voet 18,0cm
verzending vandaag
78,10 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Skischuh - de perfecte trofee-figuur voor grote momenten

Onze trofee-figuur skischoen overtuigt als onmiskenbare blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Laat de grote dag van uw winnaars onvergetelijk worden en vier met de trofee-figuur skischoen momenten die u zich voor altijd zult herinneren!

Door zijn unieke uiterlijk overtuigt onze trofee-figuur skischoen deelnemers en bezoekers op het eerste gezicht. Skischuh is een echte blikvanger en vormt daarmee de perfecte erkenning voor uitstekende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Skischuh in de handen te houden, dat de trotse winnaar volledig vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Het trofeebeeldje Skischuh is 18,0 cm hoog en maakt indruk met zijn waardevolle verschijning.

De personaliseerbare trofee figurine skischoen symboliseert een bijzonder eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 1,19 kg ligt de trofee figurine skischoen perfect in de hand.

De trofee figurine skischoen is een onderscheiding voor de skisport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken is het Skischoen-trofeebeeldje ideaal voor uw eigen individuele wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrine of plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van waardevol zamak in antiek goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Skischoen een sterk designeffect dat verlangens wekt en aanzet tot topprestaties.

Het schild in goud komt op de voet bijzonder goed tot zijn recht. Skischoen wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur skischoen zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Ons assortiment heeft een heel bijzonder trofeebeeldje in petto in de vorm van Skiboot.

Ook Skiboot maakt indruk met zijn individuele kenmerken en uitstekende kwaliteit qua materiaal en afwerking, tot in de kleinste details - net als alle trofeebeeldjes in ons assortiment.

Geef uw kampioenen een triomfantelijke prijs voor hun overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het moment van succes - met de Skiboot trofee beeldje.

Met onze speciale zorg in de productie en grondige kwaliteitscontroles, is elke trofee beeldje een waardevol en duurzaam product dat er geweldig uit zal zien op elk evenement - en waar de winnaar trots op zal zijn lang nadat het evenement of de wedstrijd voorbij is.

Als specialisten in de trofeeën industrie, weten we dat u de juiste trofee beeldje voor uw evenement wilt vinden. Maak kennis met ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar doen wij ons best voor!

U weet niet zeker of het trofeebeeldje skischoen het juiste is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002261

EAN-Code

4054047008914

Grootte

18,0 cm

Gewicht

1,19 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

15,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.