Trofee beeldje Snooker is een hoogwaardige en unieke prijs voor bijzondere prestaties in de snookersport. Het heeft een afmeting van 24,5 cm en een gewicht van 1,13 kg. Het oppervlak is gemaakt van zamak in oud goud en de basis is gemaakt van mahoniekleurig hout.
vanaf 78,86 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker zamak figuur snooker oud goud op mahonie houten voet 24,5cm
Beker zamak figuur snooker oud goud op mahonie houten voet 24,5cm
Verzending op 06.05.2024
78,86 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Snooker - een succesvolle prijs voor grote momenten

Onze trofee-figuur Snooker overtuigt als een zeer persoonlijke blikvanger bij elke wedstrijd en is precies goed voor het perfecte moment.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw winnaars en beleef momenten die voor emoties zorgen met de trofee-figuur Snooker!

Dankzij zijn unieke uiterlijk overtuigt onze trofee-figuur Snooker bezoekers en deelnemers onmiddellijk. Snooker is een echte blikvanger en vertegenwoordigt daarmee de hoogste eer voor uitstekende vaardigheden.

De trofee figurine Snooker in handen houden is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en gewoon kippenvel bezorgt.

De trofee figurine Snooker heeft een afmeting van 24,5 cm en maakt indruk dankzij het waardevolle ontwerp.

De personaliseerbare trofee figurine Snooker symboliseert een zeer bijzondere eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee figurine is 1,13 kg en zorgt ervoor dat de trofee figurine perfect in de hand ligt.

Onze trofee figurine Snooker is een prijs voor de biljartsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het Snooker trofeebeeldje past perfect bij uw zeer persoonlijke gebeurtenis en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol zamak in oud goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Snooker een unieke uitstraling die ambitie wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Op de basis komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Snooker wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeebeeldje Snooker zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzame kunststof in goud, passend bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

Met Snooker staat in ons assortiment een hoogwaardig trofeefiguurtje voor u klaar.

Zoals alle stukken in ons assortiment scoort ook Snooker in alle nuances met zijn speciale kenmerken en door de hoogste normen van afwerking en materiaal.

Een triomfantelijke kampioenschapsprijs en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat de Snooker-trofee voor uw kampioenen betekent.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en een grondige kwaliteitscontrole is elk afzonderlijk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam product dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar de winnaar nog lang na afloop van het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies de juiste trofee voor uw evenement nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Beleef uw eer met het juiste trofeebeeldje voor u - daar doen wij ons best voor!

Vraagt u zich nog steeds af of het trofeebeeldje snooker het juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452001951

EAN-Code

4054047008600

Grootte

24,5 cm

Gewicht

1,13 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

21,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.