De Squash Racket trofee beeldje is een individuele en hoogwaardige onderscheiding voor de squashsport. Met een hoogte van 14,8 cm en een gewicht van 1,15 kg is het uniek ontworpen, gemaakt van hoogwaardig zamak in antiek goud en voorzien van een stevige voet van mahoniekleurig hout.
vanaf 81,45 € *
Verzending op 03.05.2024
Beker zamac figuur squash racket oud goud op mahonie houten voet 14,8cm
Beker zamac figuur squash racket oud goud op mahonie houten voet 14,8cm
verzending vandaag
81,45 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Squashracket - een trofeebeeldje voor een geslaagd evenement

Ons trofeebeeldje Squashracket overtuigt als onmiskenbaar hoogtepunt van de dag bij elk toernooi en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Leg de geweldige dag van uw prijswinnaars voor altijd vast en vier momenten met het trofeebeeldje Squashracket, die voor grote emoties zorgen!

Door zijn unieke uiterlijk maakt ons trofeebeeldje Squashracket op het eerste moment indruk op alle deelnemers en gasten. Het squashracket is een echte lust voor het oog en is dus het perfecte eerbetoon aan unieke vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om het trofeefiguurtje Squashracket in handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Ons trofeefiguurtje Squashracket heeft een hoogte van 14,8 cm en overtuigt door zijn exclusieve ontwerp.

De personaliseerbare trofee beeldje squashracket symboliseert een zeer bijzondere eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 1,15 kg ligt het trofee beeldje squashracket perfect in de hand.

Onze trofee beeldje squashracket is een onderscheiding voor de squashsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje Squashschläger past perfect bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een massieve voet van hout in mahoniekleur bereikt Squashschläger een prachtig ontwerp dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud komt op de voet bijzonder goed uit. Het squashracket is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguur Squashracket zijn persoonlijke touch. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer zelfs jaren later nog herinneren. Het Graveerplaatje van duurzaam kunststof in goud is afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeefiguurtje Squash Racket iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Ook Squash Racket overtuigt in alle opzichten door zijn individuele vormentaal en door de hoogste eisen aan afwerking en materiaal - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Een triomfantelijke onderscheiding van het kampioenschap en een waardevol aandenken aan het moment van succes - dat is wat het trofee-figuurtje squashracket betekent voor uw winnaars.

Dankzij ons zorgvuldige productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elk trofee-figuurtje een duurzaam en waardevol product dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar de winnaar jaren na het toernooi of de wedstrijd nog steeds trots op is.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u voor uw wedstrijd het juiste trofee-figuurtje nodig heeft. Bekijk ons volledige assortiment voor uw evenement. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u de eer krijgt met het juiste trofeebeeldje!

Weet u niet zeker of het trofeebeeldje squashracket precies bij uw toernooi past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002791

EAN-Code

4054047009447

Grootte

14,8 cm

Gewicht

1,15 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

11,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.