Het beeldje van de stuurwieltrofee is een personaliseerbare prijs voor zeilwedstrijden. Met zijn expressieve ontwerp en hoogwaardige materialen is het een kostbaar aandenken aan het speciale moment. Het figuurtje is 20,8 cm hoog, weegt 807 g en heeft een stevige houten voet.
vanaf 59,85 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamak figuur stuur oud goud op mahonie houten voet 20,8cm
Beker zamak figuur stuur oud goud op mahonie houten voet 20,8cm
Verzending op 29.04.2024
59,85 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Steuerrad - een trofeebeeldje voor een speciaal moment

Het Steuerrad trofeebeeldje schittert als een individueel hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies goed voor de gelegenheid.

Leg de grote dag voor kampioenen voor altijd vast en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met uw Steuerrad trofeebeeldje!

Dankzij het speciale ontwerp fascineert het Steuerrad trofeebeeldje deelnemers en gasten in een mum van tijd. Steuerrad is een echte blikvanger en toont daarmee de hoogste eer voor grote prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het Steuerrad trofeebeeldje in je handen te houden, dat de trotse winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Ons Steuerrad trofeebeeldje is 20,8 cm hoog en maakt indruk met zijn geslaagde ontwerp.

Het personaliseerbare trofee-figuurtje stuur symboliseert een heel bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofee-figuurtje is 807 g en zorgt ervoor dat het trofee-figuurtje perfect in de hand ligt.

Het trofee-figuurtje stuur is een prijs voor de zeilsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het Steuerrad-trofeebeeldje is perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een solide voet van hout in mahonie bereikt Steuerrad een prachtig ontwerp dat ambitie wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Het stuurwiel is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur stuurwiel een persoonlijk karakter. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. Het graveerplaatje van duurzaam kunststof in goud is afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

In onze catalogus vindt u met Steuerrad een trofeefiguurtje van hoge kwaliteit.

Steuerrad scoort in elk opzicht met hun individuele kenmerken en door een uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw winnaars een perfect symbool van hun kampioenschap en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment - met de Beker Steuerrad.

Elke Beker is een waardevol en duurzaam product dankzij onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole. Het zal er op elk evenement geweldig uitzien - en de winnaar zal er zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig heeft. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofee beeldje dat bij u past - wij doen ons uiterste best om dat te realiseren!

U denkt nog na of het stuurwiel trofee beeldje perfect past bij uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002041

EAN-Code

4054047008686

Grootte

20,8 cm

Gewicht

807 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

17,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

02.11.2023
Mario K.  door Frankfurt am Main
Wie immer, schnelle und freundliche Abwicklung. Die Ware mit der Lieferung einwandfrei und sicher verpackt. Ware wie beschrieben und abgebildet.
05.09.2015
Rainer D.  door Rödersheim-Gronau
Siegerpoksl