De tafeltennis net trofee beeldje is een individuele prijs voor tafeltennissers met een afmeting van 20,5 cm en een gewicht van 1,18 kg. Het is gemaakt van zamak in oud goud en een houten basis in mahonie kleur. Het schild op de voet kan worden gepersonaliseerd met een gravure.
vanaf 78,10 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur tafeltennis net oud goud op mahonie houten voet 16,8cm
Beker zamak figuur tafeltennis net oud goud op mahonie houten voet 16,8cm
Verzending op 30.04.2024
78,10 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Table Tennis Net - een perfect trofeebeeldje voor de speciale gelegenheid

Het Table Tennis Net trofeebeeldje schittert als individueel hoogtepunt op elk toernooi en is afgestemd op het perfecte moment.

Maak de belangrijkste dag voor uw kampioenen onvergetelijk en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met het Table Tennis Net trofeebeeldje!

Dankzij zijn individuele uitstraling maakt ons Table Tennis Net trofeebeeldje in een mum van tijd indruk op bezoekers en deelnemers. Table Tennis Net is een echt sieraad en daarmee de grootste erkenning voor uitzonderlijke vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Table Tennis Net in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet meer loslaat en gewoon pure vreugde.

Ons trofeebeeldje Table Tennis Net is 20,5 cm hoog en inspireert dankzij het geslaagde ontwerp.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Table Tennis Net symboliseert een bijzonder schitterende overwinning na een uitstekende prestatie.

Table Tennis Net heeft een gewicht van 1,18 kg en ligt dus perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje Table Tennis Net is een onderscheiding voor de tafeltennissport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje Table Tennis Net precies bij uw eigen competitie en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Table Tennis Net een sterk designeffect dat verlangens wekt en inspireert tot nieuwe records.

Het schildje in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Table Tennis Net is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het bekerfiguurtje Table Tennis Net een persoonlijk karakter. Hierdoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en zijn afgestemd op het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment staat een buitengewoon trofeebeeldje voor u klaar met Table Tennis Net.

Table Tennis Net overtuigt tot in de kleinste details met zijn individuele kenmerken en door uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het trofeebeeldje Tafeltennisnet een volmaakte bekroning van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het moment van succes.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk, waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op kan zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig hebt. Bekijk ons volledige assortiment voor uw evenement. Wij branden om ervoor te zorgen dat u met de juiste trofee beeldje uw eer kunt bewijzen!

U denkt nog steeds of de trofee beeldje tafeltennis net de juiste is voor uw toernooi? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452002091

EAN-Code

4054047008747

Grootte

20,5 cm

Gewicht

1,18 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

13,8 cm

Materiaal

Zamac

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.