Het beeldje van de tafeltennistrofee is een individueel sieraad voor speciale gelegenheden en is geschikt als onderscheiding of decoratie. Het is 25 cm hoog, weegt 910 g en is gemaakt van waardevolle zamak in zilver. De gravure op het plastic schild is aanpasbaar.
vanaf 68,87 € *
Verkrijgbaar in 2-4 Werkdagen*²
Beker zamak figuur tafeltennis zilver op houten bord 25,0cm
Beker zamak figuur tafeltennis zilver op houten bord 25,0cm
Verkrijgbaar in 2-4 Werkdagen*²
68,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Tafeltennis - een individuele prijs voor de speciale gelegenheid

De Table Tennis trofee figurine inspireert als een zeer persoonlijke blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Maak de belangrijkste dag van uw winnaars onvergetelijk en vier met de Table Tennis trofee figurine momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij het speciale ontwerp fascineert onze Table Tennis trofee figurine deelnemers en bezoekers op het eerste moment. Tafeltennis is een echt sieraad en vertegenwoordigt daarmee de hoogste waardering voor uitzonderlijke vaardigheden.

De trofee-figuurtje Tafeltennis in handen houden is een adembenemend gevoel dat de trotse winnaar niet meer loslaat en gewoon een sterke indruk maakt.

Ons trofee-figuurtje Tafeltennis is 25,0 cm hoog en overtuigt door zijn exclusieve uitstraling.

Het tafeltennistrofeebeeldje kan worden aangepast en symboliseert een bijzonder schitterende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje bedraagt 910 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Het tafeltennistrofeebeeldje is een onderscheiding voor de tafeltennissport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje tafeltennis precies bij uw zeer individuele competitie en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van kostbaar zamak in zilver en een solide voet van zamak in zilver bereikt tafeltennis een unieke uitstraling die de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schildje in zilver op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Tafeltennis wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

Door een individuele gravure met moderne lasertechniek krijgt het bekerfiguurtje tafeltennis zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver en zijn afgestemd op het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Table Tennis is het juiste trofeebeeldje en een bijzonder sieraad en van geselecteerde kwaliteit.

Ook Table Tennis scoort in alle opzichten met zijn bijzondere eigenschappen en door de hoogste kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Presenteer uw winnaars met het trofeebeeldje Tafeltennis een perfect teken van overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het hoogste moment.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en strenge kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een duurzaam stuk van hoge kwaliteit dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar elke winnaar nog lang na afloop van het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u voor uw wedstrijd het juiste trofeebeeldje nodig heeft. Ontdek ons complete assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeebeeldje voor u - daar doen wij ons uiterste best voor!

U vraagt zich af of het trofeebeeldje tafeltennis precies bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452013061

EAN-Code

4054047010559

Grootte

25,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Gewicht

910 g

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

zilver

Basismateriaal

Zamac
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.