Het trofeebeeldje Tennis is een exclusieve onderscheiding voor uitstekende prestaties in het tennis. Met een afmeting van 16,5 cm en een gewicht van 1,09 kg heeft hij een speciaal ontwerp van zamak en hout, kan hij individueel worden gegraveerd en past hij perfect in elke vitrine. De perfecte keuze voor een succesvolle prijsuitreiking!
vanaf 72,38 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamak figuur tennis oud goud op mahonie houten voet 16,5cm
Beker zamak figuur tennis oud goud op mahonie houten voet 16,5cm
Verzending op 29.04.2024
72,38 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Tennis - precies het juiste voor een grote prijsuitreiking

De trofee-figuurtje Tennis inspireert als onmiskenbaar hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Leg de grote Dag voor uw kampioenen voor altijd vast en vier momenten die voor grote emoties zorgen met onze trofee-figuurtje Tennis!

Door het speciale ontwerp inspireert het trofee-figuurtje Tennis deelnemers en bezoekers op het eerste moment. Tennis is een waar sieraad en vertegenwoordigt daarmee de hoogste erkenning voor superieure vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Tennis in uw handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Ons trofeebeeldje Tennis is 16,5 cm hoog en overtuigt door zijn exclusieve ontwerp.

De personaliseerbare trofee beeldje tennis symboliseert een bijzondere eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Tennis weegt 1,09 kg en ligt dus perfect in de hand.

Onze trofee beeldje tennis is een onderscheiding voor de tennissport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het trofeebeeldje Tennis perfect voor uw eigen individuele competitie en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Tennis een uniek design dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de basis. Door individualisering wordt Tennis net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofee figuur Tennis zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en zijn afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeefiguur Tennis iets heel bijzonders en van geselecteerde kwaliteit.

Tennis overtuigt niet alleen door zijn bijzondere eigenschappen, maar ook in de kleinste details door de hoogste kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Een triomfantelijke onderscheiding van de overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het trofeebeeldje tennis voor uw winnaars betekent.

Dankzij de grondige kwaliteitscontrole en het zorgvuldige productieproces is elk afzonderlijk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk dat bij elk evenement een mooi figuur slaat - en waar de winnaar nog lang na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en ervan overtuigd dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Zodat u uw huldigingen kunt beleven met het voor u geschikte trofeefiguur - daar doen wij ons best voor!

Weet u niet zeker of het trofeefiguur tennis het juiste is voor uw evenement? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452002211

EAN-Code

4054047008860

Grootte

16,5 cm

Gewicht

1,09 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

13,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

27.11.2018
Michelle I.  door winhöring
Der Pokal ist sehr Hochwertig verarbeitet das Schild mit Gravur auch sehr schön. Nur Sind die Farben bei dem Schläger und dem Netz ein bisschen zu verfärbt finde ich aber hat einen rustikalen Stil. Insgesamt eine sehr schöne und hochwertige Figur.
26.03.2018
Peter S.  door Rainbach
Sehr schöne trophe