Het trofeebeeldje "Tennis in een krans" is een personaliseerbare trofee speciaal voor tennistoernooien. Met een afmeting van 19,8 cm en een gewicht van 869 g is het een waardevol en duurzaam stuk gemaakt van hoogwaardig zamak en hout. De gravure op het schild geeft het figuurtje een persoonlijk karakter.
vanaf 86,06 € *
Verzending op 03.05.2024
Beker zamak figuur tennis in krans oud goud op mahonie houten voet 19,8cm
Beker zamak figuur tennis in krans oud goud op mahonie houten voet 19,8cm
Verzending op 03.05.2024
86,06 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Tennis in een krans - een trofeebeeldje voor een geweldige dag

Ons trofeebeeldje Tennis in een krans overtuigt als individuele blikvanger op elk toernooi en is precies geschikt voor het speciale evenement.

Maak de grote dag onvergetelijk voor de kampioenen en vier met uw trofeebeeldje Tennis in een krans momenten die voor grote emoties zorgen!

Door het speciale ontwerp overtuigt het trofeebeeldje Tennis in een krans bezoekers en deelnemers onmiddellijk. Tennis in de krans is een zeer persoonlijk sieraad en biedt daarmee de hoogste eer voor uitstekende vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Tennis in de krans in de handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar volledig vervult en zijn hartslag omhoog stuwt.

Het trofeebeeldje Tennis in de krans heeft een afmeting van 19,8 cm en inspireert met zijn waardevolle uitstraling.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Tennis in de krans symboliseert een zeer bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 869 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje Tennis in de krans is een prijs voor de tennissport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje Tennis in een Krans perfect bij uw eigen individuele competitie en is ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Beker in een Krans een unieke uitstraling die ambitie wekt en aanzet tot topprestaties.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Tennis in a Wreath wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het Tennis in a Wreath trofeebeeldje zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeefiguurtje Tennis in een Krans iets heel bijzonders en van geselecteerde kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment is ook Tennis in een Krans overtuigend tot in het kleinste detail met zijn individuele kenmerken en uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Geef uw winnaars een triomfantelijke onderscheiding van hun kampioenschap en een waardevol aandenken.

Elk trofeebeeldje is een waardevol en duurzaam stuk, dankzij grondige kwaliteitscontroles en een nauwgezet gecontroleerd productieproces, dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met het trofeebeeldje dat het beste bij u past - daar geven wij alles voor!

U vraagt zich af of het trofeebeeldje Tennis in een Krans perfect bij uw toernooi past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002881

EAN-Code

4054047009577

Grootte

19,8 cm

Gewicht

869 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

16,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.