De "Tennis serve" trofee beeldje is uniek ontworpen en aanpasbaar. Met een afmeting van 26 cm en een gewicht van 728 g is het perfect als onderscheiding voor uitstekende prestaties in de tennissport. Het beeldje is gemaakt van zamak in antiek goud en een mahoniekleurige houten basis met goudkleurige Graveerplaatjes.
vanaf 64,55 € *
Verzending op 02.05.2024
Beker zamak figuur tennis service oud goud op mahonie houten voet 26,0cm
Beker zamak figuur tennis service oud goud op mahonie houten voet 26,0cm
Verzending op 02.05.2024
64,55 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Tennis Serve - een succesvolle prijs voor grote momenten

Ons trofeebeeldje Tennis Serve schittert bij elke wedstrijd als onmiskenbare bekroning van de dag en is precies goed voor het speciale evenement.

Leg de grote dag van uw winnaars voor altijd vast en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met uw trofeebeeldje Tennis Serve!

Dankzij het unieke ontwerp overtuigt het trofeebeeldje Tennis Serve bezoekers en deelnemers op het eerste gezicht. Tennis serve is een echte blikvanger en toont daarmee de hoogste erkenning voor uitstekende prestaties.

De trofee figurine tennis serve in de handen houden is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

De trofee figurine tennis serve is 26,0 cm hoog en inspireert dankzij het waardevolle ontwerp.

Het trofeebeeldje tennisservice is aanpasbaar en staat symbool voor een zeer bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 728 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Het trofeebeeldje tennisservice is een onderscheiding voor de tennissport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Tennisaufschlag past perfect bij uw zeer persoonlijke gebeurtenis en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Tennisaufschlag een uniek ontwerp dat ambitie wekt en aanzet tot nieuwe records.

Het schildje in goud komt op de voet bijzonder goed tot zijn recht. Tennisaufschlag wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het bekerfiguur Tennisaufschlag zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is Tennisaufschlag iets uitzonderlijks en van geselecteerde kwaliteit.

Zoals alle stukken in ons assortiment bekoort ook Tennisaufschlag in alle nuances door zijn individuele kenmerken en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Voor uw winnaars is het trofeebeeldje Tennisaufschlag een triomfantelijk teken van hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken aan het hoogste moment.

Elk trofeebeeldje is, dankzij grondige kwaliteitscontroles en een nauwgezet gecontroleerd productieproces, een hoogwaardig en duurzaam stuk, waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als deskundige contactpersoon in de trofeeënbranche weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement wilt vinden. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw evenement. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw honneurs kunt waarnemen met het juiste trofee beeldje voor u!

U vraagt zich af of het trofee beeldje tennis de juiste is voor uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452002491

EAN-Code

4054047009140

Grootte

26,0 cm

Gewicht

728 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

23,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.