Het beeldje van de Gymnastiek trofee is een aanpasbare prijs voor winnaars in Gymnastiek. Het heeft een afmeting van 15,3 cm en is gemaakt van waardevolle zamak in oud goud en een houten basis in mahonie kleur. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam plastic in goud.
vanaf 78,10 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker Zamak figuur Gymnastiek oud goud op mahonie houten voet 15,3cm
Beker Zamak figuur Gymnastiek oud goud op mahonie houten voet 15,3cm
Verzending op 29.04.2024
78,10 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Gymnastiek - een persoonlijke prijs voor een grandioze prijsuitreiking

Het Gymnastiek trofee beeldje inspireert als een individueel hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies goed voor het speciale evenement.

Leg de grote dag voor de kampioenen voor altijd vast en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met het Gymnastiek trofee beeldje!

Dankzij zijn individuele uitstraling inspireert ons Gymnastiek trofee beeldje deelnemers en bezoekers op het eerste moment. Gymnastiek is een echt sieraad en toont daarmee de grootste erkenning voor uitstekende prestaties.

Het vasthouden van de Gymnastiek trofee beeldje in je handen is een adembenemend gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hartslag doet stijgen.

De Gymnastiek trofee beeldje heeft een afmeting van 15,3 cm en overtuigt door zijn waardevolle ontwerp.

Het Gymnastiek trofee beeldje kan worden aangepast en symboliseert een bijzonder eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 1,33 kg ligt het Gymnastiek trofee beeldje perfect in de hand.

Ons Gymnastiek trofee beeldje is een onderscheiding voor de sport Gymnastiek en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het Gymnastiek trofee beeldje precies bij uw individuele wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van kostbaar zamak in oud goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Gymnastiek een prachtig design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Gymnastiek wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het Gymnastiek trofee figuur zijn persoonlijke karakter. Daardoor zal elke winnaar zich het eremoment ook jaren later nog herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud en is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Gymnastiek is het bijpassende trofeefiguur en iets buitengewoons en van uitgelezen kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment overtuigt ook Gymnastiek tot in de kleinste details met zijn individuele vormtaal en uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Schenk uw winnaars een perfecte onderscheiding van hun kampioenschap en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment - met de Gymnastiek-trofeeën.

Door onze bijzondere zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elk afzonderlijk trofeeënbeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk, waar de winnaar ook jaren na het evenement of de wedstrijd nog trots op zal zijn - en dat bij elk evenement een mooi figuur slaat.

U hebt precies de juiste trofeeën nodig voor uw evenement. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Ontdek ons complete assortiment voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeefiguur - daar branden wij voor!

U twijfelt of het trofeefiguur voor gymnastiek het juiste is voor uw evenement? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452002221

EAN-Code

4054047008877

Grootte

15,3 cm

Gewicht

1,33 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

13,3 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

18.02.2014
Ingrid M.  door Ismaning
Das Objekt wurde zum Geschenk für einen besonderen Geburtstag verwendet. Stabilität und Qualität sehr gut.