Trofeeën figuur veldhockeystick is een onderscheiding voor veldhockey sporten met een afmeting van 22,5 cm en een gewicht van 838 g. Het heeft een geslaagd ontwerp, een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een basis van hout in mahonie kleur.
vanaf 78,86 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur veldhockeystick oud goud op mahonie houten voet 22,5cm
Beker zamak figuur veldhockeystick oud goud op mahonie houten voet 22,5cm
Verzending op 30.04.2024
78,86 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Veldhockeystick - een perfect trofeebeeldje voor grote momenten

Ons trofeebeeldje Hockeystick inspireert als onmiskenbaar hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies goed voor het perfecte moment.

Laat de belangrijkste dag van uw kampioenen onvergetelijk worden en beleef momenten die voor emoties zorgen met uw trofeebeeldje Hockeystick!

Dankzij het speciale ontwerp maakt ons trofeebeeldje Hockeystick onmiddellijk indruk op deelnemers en bezoekers. De Hockeystick is een echt sieraad en vormt zo het perfecte eerbetoon aan unieke prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Hockeystick in handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en gewoon een sterke indruk maakt.

Ons trofeebeeldje Hockeystick heeft een afmeting van 22,5 cm en overtuigt dankzij het geslaagde ontwerp.

De personaliseerbare trofee beeldje veldhockeystick staat als symbool voor een zeer bijzondere glansrijke overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 838 g ligt de trofee beeldje veldhockeystick perfect in de hand.

De trofee beeldje veldhockeystick is een onderscheiding voor de veldhockey sport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als eeuwig aandenken is het trofeebeeldje Hockey Stick perfect voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Hockey Stick een unieke uitstraling die ambitie wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Veldhockeystick wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeebeeldje veldhockeystick een persoonlijk karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De graveerplaat van duurzaam kunststof in goud is afgestemd op het trofeefiguur en op de basisafmetingen.

Hockeystick is het juiste trofeefiguur en iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Hockeystick overtuigt in alle nuances door zijn individuele vormentaal en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons aanbod.

Geef uw winnaars een perfect symbool van de overwinning en een ontroerend aandenken.

Elk trofeebeeldje is, dankzij ons nauwgezette productieproces en grondige kwaliteitscontrole, een waardevol en duurzaam stuk waar elke winnaar trots op zal zijn lang nadat het evenement of de wedstrijd voorbij is - en zal er op elk evenement geweldig uitzien.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u eert met het trofee beeldje dat bij u past!

Vraagt u zich af of het Hockey Stick trofee beeldje geschikt is voor uw wedstrijd? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452001971

EAN-Code

4054047008624

Grootte

22,5 cm

Gewicht

838 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

19,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.