De Golfer trofee beeldje is een onderscheiding voor golfers en speciaal ontworpen voor de golfsport. Met een afmeting van 26,7 cm en een gewicht van 1,29 kg heeft het een waardevolle uitstraling en kan het individueel worden gegraveerd.
vanaf 82,29 € *
Verzending op 10.05.2024
Beker zamak figuur vlamgolfer goud en wit op zwarte houten voet 26,7cm
Beker zamak figuur vlamgolfer goud en wit op zwarte houten voet 26,7cm
Verzending op 10.05.2024
82,29 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Golfer - de perfecte trofee beeldje voor een geweldige dag

Onze trofee beeldje Golfer overtuigt als een zeer persoonlijke bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies goed voor het perfecte moment.

Leg de geweldige dag voor uw kampioenen voor altijd vast en vier momenten die emoties geven met uw trofee beeldje Golfer!

Dankzij het unieke ontwerp inspireert de trofee beeldje Golfer deelnemers en bezoekers in een mum van tijd. Golfer is een echte lust voor het oog en biedt zo het perfecte eerbetoon aan unieke vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Golfer in uw handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar volledig vervult en zijn hartslag doet stijgen.

Ons trofeebeeldje Golfer is 26,7 cm hoog en inspireert dankzij zijn waardevolle uitstraling.

De Golfer trofee beeldje kan worden aangepast en staat symbool voor een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Golfer heeft een gewicht van 1,29 kg en ligt dus perfect in de hand.

Ons Golfer trofee beeldje is een onderscheiding voor de golfsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. De Golfer trofee beeldje is een perfecte match voor uw eigen persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als een blijvend aandenken voor de vitrine of plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud en wit en een solide basis van hout in zwart, bereikt Golfer een sterk design effect dat ambitie opwekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Het schild in goud op de basis geeft de trofee beeldje een persoonlijke uitstraling. Golfer is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguurtje Golfer zijn persoonlijke touch. Hierdoor zal elke winnaar zich het moment van eer zelfs jaren later nog herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzame kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeefiguur Golfer iets buitengewoons en van geselecteerde kwaliteit.

Golfer overtuigt in elk opzicht door zijn individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw kampioenen een bekroning van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het moment van succes - met de Golfer trofee beeldje.

Dankzij onze zorgvuldige productieproces en grondige kwaliteitscontrole, elke afzonderlijke trofee beeldje is een duurzaam en waardevol stuk dat een grote indruk zal maken op elk evenement - en dat elke winnaar zal trots zijn op zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd.

U moet precies de juiste trofee beeldje voor uw evenement. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de juiste trofee beeldje voor u - wij zullen daar ons uiterste best voor doen!

Vraagt u zich nog steeds af of de trofee beeldje Golfer de juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452104846

EAN-Code

4054047175012

Grootte

26,7 cm

Gewicht

1,29 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

17,9 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

23,7 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.