Soccer Shot trofee beeldje is een individuele prijs voor uitmuntendheid in voetbal en een perfect souvenir. Het beeldje is 24,5 cm hoog, weegt 843 g en heeft een stevige basis van mahoniekleurig hout en een oppervlak van zamak in oud goud.
vanaf 64,55 € *
Verzending op 03.05.2024
Beker zamak figuur voetbal schot oud goud op mahonie houten voet 24,5cm
Beker zamak figuur voetbal schot oud goud op mahonie houten voet 24,5cm
Verzending op 03.05.2024
64,55 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Soccer Shot - een succesvolle prijs voor de speciale gelegenheid

Het trofeebeeldje Football Shot schittert als een individueel hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Leg de belangrijkste dag voor de prijswinnaars voor altijd vast en beleef met het trofeebeeldje Football Shot momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij het unieke ontwerp maakt het trofeebeeldje Football Shot in een mum van tijd indruk op deelnemers en bezoekers. Soccer Shot is een echte blikvanger en biedt daarmee de perfecte waardering voor uitstekende vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om het Football Shot trofeebeeldje in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon voor kippenvel zorgt.

Ons Football Shot trofeebeeldje heeft een hoogte van 24,5 cm en maakt indruk met zijn geslaagde look.

De personaliseerbare trofee beeldje voetbal schot symboliseert een zeer bijzondere eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 843 g, past de trofee beeldje voetbal schot perfect in de hand.

Onze trofee beeldje voetbal schot is een award voor de voetbal sport en is speciaal ontworpen voor deze sport. Het trofeebeeldje Soccer Shot is perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Soccer Shot een unieke uitstraling die ambitie wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Op de voet komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. De individualisering van de soccer shot maakt hem uniek en maakt hem geschikt voor elke wedstrijd.

De persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft de soccer shot trofee zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich het eremoment ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

De Football Shot is het juiste trofeefiguurtje en iets buitengewoons en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment scoort ook de Football Shot in alle nuances met hun individuele kenmerken en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Eer uw winnaars met de Soccer Shot trofeefiguur, een perfect symbool van hun kampioenschap en een kostbaar aandenken aan het opperste moment.

Dankzij de strenge kwaliteitscontrole en het zorgvuldige productieproces is elk afzonderlijk trofeefiguur een waardevol en duurzaam stuk dat er bij elk evenement goed uitziet - en waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeefiguur voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Wij staan in vuur en vlam om ervoor te zorgen dat u eert met het juiste trofee beeldje!

Weet u niet of het Soccer Shot trofee beeldje geschikt is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel adviesgesprek.

Artikelnr

452002501

EAN-Code

4054047009157

Grootte

24,5 cm

Gewicht

843 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

21,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.