Het trofeebeeldje "Voetballer" is een personaliseerbare trofee voor de voetbalsport. Het beeldje is gemaakt van zamak in oud goud en een houten voetstuk in mahoniekleur met een goudkleurig schildje om te graveren. Het is duurzaam en geschikt als souvenir of trofee voor elke wedstrijd.
vanaf 75,64 € *
Verzending op 03.05.2024
Beker zamak figuur voetballer oud goud op mahonie houten voet 23,5cm
Beker zamak figuur voetballer oud goud op mahonie houten voet 23,5cm
Verzending op 03.05.2024
75,64 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Footballer - een perfect trofeebeeldje voor een grandioze prijsuitreiking

Het trofeebeeldje Footballer schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt op elk toernooi en is precies goed voor de gelegenheid.

Laat de belangrijkste dag voor de winnaars onsterfelijk worden en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met het trofeebeeldje Footballer!

Dankzij het speciale ontwerp maakt het trofeebeeldje Footballer op het eerste gezicht indruk op deelnemers en bezoekers. Footballer is een echt sieraad en toont zo de perfecte eer voor grote vaardigheden.

De bekerfiguur Footballer in de handen houden is een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Onze bekerfiguur Footballer is 23,5 cm hoog en maakt indruk dankzij zijn geslaagde verschijning.

De personaliseerbare trofee figurine voetballer staat als symbool voor een bijzondere eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 958 g ligt de trofee figurine voetballer perfect in de hand.

De trofee figurine voetballer is een onderscheiding voor de voetbalsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje voetballer is perfect voor uw eigen persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een massieve voet van hout in mahoniekleur bereikt Voetballer een uniek design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Beker wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguur Beker zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en zijn afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is Beker iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Beker scoort tot in het kleinste detail met zijn individuele kenmerken en door uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Een triomfantelijke kampioenschapsprijs en een kostbaar aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het trofee-figuurtje Footballer betekent voor uw winnaars.

Door onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontrole is elk trofee-figuurtje een duurzaam stuk van hoge kwaliteit waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elke gelegenheid geweldig uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofee-figuurtje voor uw evenement wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Wij zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u uw eer kunt bewijzen met het trofeebeeldje dat bij u past!

Weet u niet zeker of het trofeebeeldje van de Bekers geschikt is voor uw toernooi? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452003051

EAN-Code

4054047009522

Grootte

23,5 cm

Gewicht

958 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

20,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.