Het trofeebeeldje Football Equipment is een personaliseerbare en gepersonaliseerde Trofee die speciaal is ontworpen voor de voetbalsport. Het heeft een hoogte van 22,5 cm en weegt 1,04 kg. Het oppervlak is gemaakt van kwaliteit zamak in antiek goud en de basis is gemaakt van mahonie kleurig hout.
vanaf 74,42 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamac figuur voetbaluitrusting oud goud op mahonie houten voet 22,5cm
Beker zamac figuur voetbaluitrusting oud goud op mahonie houten voet 22,5cm
verzending vandaag
74,42 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Soccer Equipment - precies het juiste ding voor grote momenten

De Soccer Equipment trofee beeldje overtuigt als een individuele blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Leg de belangrijkste dag van uw kampioenen voor altijd vast en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met onze Soccer Equipment trofee beeldje!

Dankzij het unieke ontwerp, fascineert de Soccer Equipment trofee beeldje onmiddellijk alle gasten en deelnemers. Soccer Equipment is een prachtig sieraad en is daarmee de grootste erkenning voor uitzonderlijke vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het Soccer Equipment trofeebeeldje in handen te houden, dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Ons Soccer Equipment trofeebeeldje heeft een hoogte van 22,5 cm en inspireert dankzij het exclusieve ontwerp.

De voetbaluitrusting trofee beeldje kan worden aangepast en staat symbool voor een zeer speciale glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Voetbaluitrusting weegt 1,04 kg en ligt dus perfect in de hand.

Onze voetbaluitrusting trofee beeldje is een prijs voor de voetbalsport en is speciaal ontwikkeld voor deze sport. Het trofeebeeldje Soccer Equipment past precies bij uw persoonlijke evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stabiele voet van hout in mahoniekleur bereikt Soccer Equipment een unieke uitstraling die de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Voetbaluitrusting is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguurtje voetbaluitrusting een persoonlijk karakter. Hierdoor zal elke winnaar zich het eremoment zelfs jaren later nog herinneren. Het graveerplaatje van duurzaam kunststof in goud is afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

Onze catalogus bevat met voetbaluitrusting een hoogwaardig trofeefiguurtje voor u.

Zoals alle stukken in ons aanbod overtuigt ook de voetbaluitrusting in elk opzicht door zijn bijzondere eigenschappen en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking.

Voor uw winnaars is het trofeefiguurtje voetbaluitrusting een perfect teken van overwinning en een waardevol aandenken aan het hoogste moment.

Dankzij regelmatige kwaliteitscontrole en een nauwgezet productieproces is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk dat bij elk evenement een groot statement maakt - en waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Maak kennis met ons volledige assortiment voor uw evenement. Zodat u uw huldigingen kunt beleven met het juiste trofeefiguur voor u - daar doen wij ons best voor!

U weet niet of het trofeefiguur voetbalmateriaal het juiste is voor uw wedstrijd? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452001821

EAN-Code

4054047008440

Grootte

22,5 cm

Gewicht

1,04 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

19,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.