De trofee beeldje volleyballer is een individuele prijs voor de speciale gelegenheid. Het 24,5 cm hoge beeldje van zamak in antiek goud en een voetstuk van mahoniekleurig hout kan op maat worden gemaakt en weegt 878 g. De gravure op het plastic schildje in goud is passend gemaakt bij het trofeebeeldje.
vanaf 78,86 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamac figuur volleyballer oud goud op mahonie houten voet 24,5cm
Beker zamac figuur volleyballer oud goud op mahonie houten voet 24,5cm
Verzending op 29.04.2024
78,86 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Volleyballer - een individuele prijs voor een speciale gelegenheid

Het Trofeebeeldje Volleyballer schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt op elk toernooi en is precies goed voor de gelegenheid.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw prijswinnaars en beleef momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met het Trofeebeeldje Volleyballer!

Dankzij het unieke ontwerp zal het Trofeebeeldje Volleyballer gasten en deelnemers in een mum van tijd bekoren. Volleyballer is een echte lust voor het oog en toont daarmee de hoogste erkenning voor unieke prestaties.

Het is iets heel bijzonders om het trofeebeeldje Volleyballer in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Ons trofeebeeldje Volleyballer is 24,5 cm hoog en inspireert met zijn waardevolle ontwerp.

Het trofeebeeldje volleyballer kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een zeer bijzondere eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 878 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje volleyballer is een onderscheiding voor de volleybalsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het trofeebeeldje Volleyballer ideaal voor uw eigen individuele wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Volleyballer een prachtig design dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Op de basis komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Volleyballer wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Volleyballer zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Ons assortiment heeft een heel bijzonder trofeebeeldje voor u in petto in de vorm van de volleyballer.

Volleyballer overtuigt in alle nuances door zijn individuele vormtaal en de hoogste eisen aan materialen en afwerking - net als alle trofeebeeldjes in ons assortiment.

Een perfect symbool van de overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het moment van succes - het trofeebeeldje van de volleyballer betekent dit alles voor uw winnaars.

Dankzij strenge kwaliteitscontroles en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elk individueel trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en zijn ervan overtuigd dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeebeeldje voor u - daar doen wij ons uiterste best voor!

U vraagt zich af of het trofeebeeldje volleyballer perfect bij uw wedstrijd past? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452002451

EAN-Code

4054047009102

Grootte

24,5 cm

Gewicht

878 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

21,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

25.06.2015
Björn T.  door Jever
Schöne Figur, leider sehr zerbrechlich
11.05.2015
Danilo L.  door Lindow
Gutes, massives, edel wirkendes Material. Als Kunstpokal mal etwas Anderes, als das übliche Plaste. Gutes Preis-Leistungsverhältnis.
25.07.2013
Sebastian S.  door Pirna
Eine sehr schöne Figur und mal ein etwas anderer Pokal.